Firefly priam milujem a Serenity sa mi páčilo a myslím, že to bolo celkom dôstojné zakončenie a keď moje srdce by pišťalo blahom kebyže sa to zrealizuje, ale... Firefly bez Washa a Booka? Neviem, neviem, ale minimálne Wash by mi tam neskutočne chýbal.
Seriál to byl skvělý, ale jak už dokázalo hodně podobných pokusů, některé věci je lepší nechat tak jak jsou.
Nevím, jestli by zvládli navázat. Je to už dost let. Mě by se líbil třeba dobře udělaný kreslený seriál, kde by všichni ty své postavy namluvili. Aspoň bych nebyla smutná z toho, jak jich většina ztloustla :-)
Samozřejmě by bylo úžasné zase vidět celou partičku po hromadě. Ale už je to spousta let. Nejde jen tak navázat, kde to skončilo a film Serenity byl důstojným zakončením. Navíc souhlasím s Tulrikou. Když si představím Nathana Filliona tenkrát a teď, tak se mi vybaví ten šok, když jsem ve filmu StarGate: Continuum uviděla Jacka O´Neilla, který změnil molekulární podstatu z lidské bytosti na Hindenburg... :)
Dadulinka napsal(a):
Samozřejmě by bylo úžasné zase vidět celou partičku po hromadě. Ale už je to spousta let. Nejde jen tak navázat, kde to skončilo a film Serenity byl důstojným zakončením. Navíc souhlasím s Tulrikou. Když si představím Nathana Filliona tenkrát a teď, tak se mi vybaví ten šok, když jsem ve filmu StarGate: Continuum uviděla Jacka O´Neilla, který změnil molekulární podstatu z lidské bytosti na Hindenburg... :)
Jestli myslíš to, že představitel Jacka ztloustl, tak je to hlavně proto, že má druh rakoviny, která to způsobuje.
Tulrika napsal(a):
Nevím, jestli by zvládli navázat. Je to už dost let. Mě by se líbil třeba dobře udělaný kreslený seriál, kde by všichni ty své postavy namluvili. Aspoň bych nebyla smutná z toho, jak jich většina ztloustla :-)
Je jasné, že navázat už nejde a nikdy nepůjde, napadá mě jedině remake - s novými herci a od začátku. Ale to by byla taková sázka do loterie (už vidím reakce zarytých fanoušků), že se do toho nikdo nepustí... ani já nevím jistě, jestli bych předělávku přijala. ;-)
LenkaTalaskova napsal(a):
Jestli myslíš to, že představitel Jacka ztloustl, tak je to hlavně proto, že má druh rakoviny, která to způsobuje.
To já vím. Můj táta tak taky začal vypadat, když mu nasadili silnější léky, to ale nic nemění na tom, jaký šok to byl, vidět ho takhle nafouklého...
Dadulinka napsal(a):
To já vím. Můj táta tak taky začal vypadat, když mu nasadili silnější léky, to ale nic nemění na tom, jaký šok to byl, vidět ho takhle nafouklého...
To ano. Tvého táty mi je líto.
Mne teda neprijde, ze by kluci nejak vyrazne ztloustli :-X Akorat jsou z nich muzi. Ve Firefly, Buffy a prvni serie Angela, to byli mlade hubene ucha. Ted jsou z nich chlapi... Ale to je jen muj nazor ;)
LenkaTalaskova napsal(a):
To ano. Tvého táty mi je líto.
Ale ne! Chápu jak to vyznělo, ale můj tátá už je v pořádku, tak vážné to nebylo... :)
A pokud ho jednou nenajdou přimrzlého k prutu, tak má slušnou šanci přežít i takového nenažraného čokoholika jako jsem já. :)
Illyria napsal(a):
Mne teda neprijde, ze by kluci nejak vyrazne ztloustli :-X Akorat jsou z nich muzi. Ve Firefly, Buffy a prvni serie Angela, to byli mlade hubene ucha. Ted jsou z nich chlapi... Ale to je jen muj nazor ;)
No já ti nevím. Neviděla jsi třeba film Percy Jackson: Moře příšer? Nathanovi roste bříško... :)
Dadulinka napsal(a):
No já ti nevím. Neviděla jsi třeba film Percy Jackson: Moře příšer? Nathanovi roste bříško... :)
Nevidela ale koukam na Castla... nerikam ze nepribrali, to asi kazdy chlap po 30. Ale nejsou vylozene tlusti :)
Já na Nathanovi miluju každý kilo. Jen si ho už tolik nedokážu představit jako ostrého vesmírného pašeráka.
Myslím, že nikdy k natočení dalších dílů nedojde. Legenda zůstane legendou. Ještěže mám toho Castla :-)
Tulrika napsal(a):
Já na Nathanovi miluju každý kilo. Jen si ho už tolik nedokážu představit jako ostrého vesmírného pašeráka.
Myslím, že nikdy k natočení dalších dílů nedojde. Legenda zůstane legendou. Ještěže mám toho Castla :-)
Jo, já neříkám že je to špatně, to prostě patří k postupujícímu věku, ale tak jak je teď si ho už prostě nedokážu představit zpátky v roli drsného kapitána "Těsné gaťky" ;)
A další díly s jinou sestavou? Nemyslitelné! Takže souhlasím s tebou, nechť legenda zůstane legendou... :)