Hanna Caleba viděla ještě i později ;)Protože za ním přijela do Ravenswoodu. Jinak by mi vůbec nevadilo, kdyby se vrátil do PPL, mám ho ráda, takže to jen uvítám :)
jo, musí se vrátit :D přesně jak psala Adeelle, viděla ho v posledním díle Ravenswoodu a podle toho polibku na konci dílu, bych řekla, že se Caleb může úplně normálně, v pohodě vrátit, vysvětlit Hanně, že už se to všechno vyřešilo a být zas spolu :) pevně tomu věřím už od dílu 4x14 PLL :)
Určitě chci aby Caleb vrátil do PLL. Ale Hanna by ho mohla chvilku dusit. Ať to není tak jednoduché a fádní.
Caleb je pro mě nezbytnou částí PLL takže v to jedině doufám!:3
Haleb je moja najoľúbenejšia dvojica z PLL :) ...Takže samozrejme že ho chcem späť. Mohla by ho trošku na začiatku potrápiť a potom sa musia znova dať do dokopy :)
Myslím že tvůrci Ravenswood nečekali že skončí tak rychle a to sami platí pro PLL prostě nepočítali že Tyler bude dostupný tak brzo a začali asi plánovat něco jiného. Osobně bych ho vyděl rád zpět ale musíme se nechat překvapit jak to dopadne :-)
manro napsal(a):
Myslím že tvůrci Ravenswood nečekali že skončí tak rychle a to sami platí pro PLL prostě nepočítali že Tyler bude dostupný tak brzo a začali asi plánovat něco jiného. Osobně bych ho vyděl rád zpět ale musíme se nechat překvapit jak to dopadne :-)
podle fotek hereček z PLL na instagramu bych řekla, že se 5. série ještě nenatáčí (jistě to ovšem nevím :)) a tak bych řekla, že v 5. sérii by se s prvním dílem už vrátit mohl :) do 4. už se nevrátí, to je jasný, ta už je natočená a navíc to už se ty 4 díly dá bez něj vydržet, když tam tak dlouho nebyl... ale doufám, že se vrátí :)
Teď mě ukamenujete ale Caleba strašně nenávidím. Hanny je mi sice líto, zpátky v PLL ho ale nechci...
Mně Caleb hrozně chybí. Řekla bych, že byl jediný jakž takž normální. A navíc, co se ostříhal, tak je i dost hezký. Takže sečteno, podtrženo, já bych proti jeho návratu vůbec nic neměla. Spíš bych ho s radostí uvítala. Nějaké to oživení stereotypu by se hodilo.
Mně připadá, že všichni "vážní" kluci holek byli nějak zapleteni s A (čau, Ezro), že mají furt nějaké nesmyslné problémy (čau, Toby) nebo (v tomhle případě spíš přítelkyně) odcházejí a umírají (čau, Mayo) a Caleb byl prostě celkem normální - řešení problémů s A nehnal nijak do extrémů a navíc je na něho třeba rozhodně příjemnější pohled než na Ezru nebo Tobyho. Celkem mi tam chybí, takže bych ho jenom uvítala. :)
Jestli se Caleb vrátí to zatím netipuji, každopádně pokud ano, tak stejně nejdříve někdy až v 5. sérii.
LittleLexi napsal(a):
Mně připadá, že všichni "vážní" kluci holek byli nějak zapleteni s A (čau, Ezro), že mají furt nějaké nesmyslné problémy (čau, Toby) nebo (v tomhle případě spíš přítelkyně) odcházejí a umírají (čau, Mayo) a Caleb byl prostě celkem normální - řešení problémů s A nehnal nijak do extrémů a navíc je na něho třeba rozhodně příjemnější pohled než na Ezru nebo Tobyho. Celkem mi tam chybí, takže bych ho jenom uvítala. :)
v těhle případech mi tady hrozně chybí možnost "like it" jako je na facebooku :D takže mi nezbývá nic jiného než napsat: naprostý souhlas :)