Už sa nemôžem dočkať :) ...Dalekovia tam nesmú hýbať, takže som rada že sa objavia po boku Capaldiho. A som štastná že nam ponechali Madam Vastru, veľmi som si ju obľúbila spolu s Jenny a Straxom :D
Super! :) Když už tak hezky vybarvili nové Daleky, tak by byla velká škoda je pořádně nevyužít.
Dalekové jsou spolu s plačícími anděly moje nejoblíbenější zlé postavy, takže se vážně těším :)
"Pěkná práce s barvama, taky bych se cejtil jako frajer, mít novej nátěr." :)
Ano, byla by škoda přijít o Daleky, zvlášť když to už není to staré "Já vždycky přijdu o všechno a oni přežijí", když teď víme, že Gallifrey nebyla zničena spolu s Daleckou flotilou.
Dalekové jsou všude, to je jasné :). Nejlepší (tedy nejhorší) jsou Plačící andělé, Kyberlidé a samozřejmě Dalekové.
Doktor bez Dáleků snad ani nejde. Ty nejde Vyhladit.
Co se mě týče, jediný co mě fakt nahání strach jsou Plačící andělé.
Bez Daleků si to představit taky neumím, i když je fakt, že mi jako protivníci nepřijdou nijak dokonalý. To jsou tam jiný a zajímavější...
HoumíJunior napsal(a):
Doktor bez Dáleků snad ani nejde. Ty nejde Vyhladit.
Co se mě týče, jediný co mě fakt nahání strach jsou Plačící andělé.
Naprostý souhlas s prvým aj druhým riadkom.
Když jsem poprvé při sledování Doctora narazila na Daleky, musela jsem se smát. Nepůsobí tedy příliš hrozivě, ale k DW neodmyslitelně patří. :) Těším se na ně! Exterminate!
NightwishLOVER napsal(a):
Dúfam že aj Weeping angels tam budú, alebo The Silence! Tých mám najradšej :D. Ale Dalekovia sú bomba a Strax tiež! Čítala som, že možno aj River tam bude, čomu by som sa tiež potešila.
Vo Weeping angels dúfam aj ja, tu si moji najobľúbenejší :) ... Aj ja som čítala že vraj by sa tam mala ukázať. Ak tam naozaj bude, tak ma strašne potešia. River je úžasná, vždy sa teším na časti s ňou :)