Sex ve meste sem nikdy nesledoval, ale tenhle format vzpominacich clanku se mi moc libi :-)
Tento typ článku je super! :D Mali by ste to začať robiť častejšie :D
denicek123 napsal(a):
Tento typ článku je super! :D Mali by ste to začať robiť častejšie :D
Naprosto souhlasím.
Tenhle seriál jsem viděla až pár let po jeho ukončení, nečekala jsem od něj nic, ale zamilovala jsem si ho :) Článek super, překvapilo mě hlavně těch 18 hodin na podpatcích, chudák ženská, já bych umřela :D
Ač jsem seriál neviděl, tak takovýto typ článku se mi moc zamlouvá. Doufám, že po ukončení HIMYMu bude článek vypadat podobně. :-)
Koukala jsem na něj, když šel poprvé na ČT 1 a ráda se na něj mrknu i teď
Můj oblíbený :) Díky za pěkné shrnutí, Fruiko. Co mě překvapilo, ba šokovalo, byl počet Charlottiných sex. partnerů, ty bych do ní nikdy neřekla! O_o I ta Miranda je oproti ní cudnější :D
Ách jedna zo seriálových srdcoviek. Samantha a jej nesmrteľné hlášky. Veľmi pekný článok aj keď som až na jednu pikošku už všetko vedela.
IrmaVep napsal(a):
Co mě překvapilo, ba šokovalo, byl počet Charlottiných sex. partnerů, ty bych do ní nikdy neřekla! O_o I ta Miranda je oproti ní cudnější :D
Viď, taky jsem si říkala, jestli to někdo nepoplet :D
Skvělej článek, Fruiko :))
Ze seriálů jsem viděla jen pár dílů, ale ty se mi líbily, takhle shrnutý v číslech je to fakt pěkný a zajímavý :)
mě se naopak zase zdálo číslo u samanthy příliš nízké:))
Jéé, tak tohle mě pobavilo i potěšilo zároveň :)
Víc takových článků!
Je to moj oblubeny serial, necakane ma zaujal pocas vysky...a odvtedy si ho rada pustam znova a znova :) Vdaka za supr clanok, naozaj sa podaril! Pekny zvysok vikendu :)
Taky se přidávám k uchování tohoto typu článků :) A to jsem si nedávno rozjel od začátku StarGate s tím, že tam budu počítat kdeco :D
parádní článek, super shrnutí :) Sex ve městě patří mezi oblíbené seriály ;)