Diskuze k článku Hořící keř rozválcoval Českého lva!
HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
22. 2. 2014 / 23:33:39 (před 10 roky)
off

Koukal jsem na přenos udílení cen a nestačil jsem se divit. Převálcoval všechny ostatní na plné čáře. Dlužno dodat, že oprávněně.

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
23. 2. 2014 / 00:05:56 (před 10 roky)
off

Tento výsledek byl předem jasný a už jen to, že skoro vše vyhrál seriálový projekt dokazuje bídu současného Českého filmu. Osobně si myslím, že Českého lva by klidně mohly zrušit protože ho za rok jednoduše nebude s čistým svědomím komu předat.

spike
Editováno: 1x | Naposledy: 23. 2. 2014 / 00:06:24
DrMovr7
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
23. 2. 2014 / 00:18:31 (před 10 roky)
off

Je třeba zabít Segala mě takhle v půlnoci totálně rozsekalo, milá chybka:)
Je super, že Hořící keř získal tolik cen, ta minisérie je skvělá. Ale nejsem si tak úplně jistá, jestli zařazení do filmových ocenění je k ostatním filmům fér.

"Lawyers, I suppose, were children once." Charles Lamb
1970
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
23. 2. 2014 / 00:28:41 (před 10 roky)
off

film neměl možnost vidět běžný divák, kde ho promítali? dávali ho pouze na placeném kanálu, stáhnout se nedá...nedokážu hodnotit udílení cen, když o filmu vím jen to co řekli jiní

phoebe.h2
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
23. 2. 2014 / 01:35:36 (před 10 roky)
off
DrMovr7 napsal(a):

Je třeba zabít Segala mě takhle v půlnoci totálně rozsekalo, milá chybka:)
Je super, že Hořící keř získal tolik cen, ta minisérie je skvělá. Ale nejsem si tak úplně jistá, jestli zařazení do filmových ocenění je k ostatním filmům fér.

Později se z toho prý udělal zkrácený film, který se promítal i v kinech. Píšou to tady

Ka-ce-nec-ka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
23. 2. 2014 / 09:50:44 (před 10 roky)
off
Thadreth napsal(a):

Vůbec mě to nepřekvapilo. Od začátku předávání cen jsem si myslel, že jich získá určitě nad 10. Trošku mi i bylo líto konkurenčních snímků a hodně mě překvapilo, že lva nedostal Trojan za nejlepší mužský výkon ve vedlejší roli... Jinak si to Hořící keř zasloužil, neboť se opravdu jednalo o nejlepší film roku. :)

Jinak v článku chybí ještě cena v kategorii nejlepší ženský výkon v hlavní roli, kterou vyhrála herečka Tatiana Pauhofová. ;)

I když by si to zasloužila, tak Tatiana Pauhofová cenu nezískala, takže chyba tam není. :)

Ka-ce-nec-ka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
23. 2. 2014 / 09:52:07 (před 10 roky)
off
1970 napsal(a):

film neměl možnost vidět běžný divák, kde ho promítali? dávali ho pouze na placeném kanálu, stáhnout se nedá...nedokážu hodnotit udílení cen, když o filmu vím jen to co řekli jiní

Z minisérie byl udělán film, který promítali v kinech. ;)

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
23. 2. 2014 / 11:48:10 (před 10 roky)
off

Jak už se tu někdo zmiňuje, je malá chybička v názvu "Je třeba zabít Segala" ;) I když ragelly věřím, že Segala by taky nejraději poslala pod zem...

Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
23. 2. 2014 / 15:03:53 (před 10 roky)
off

Určitě je to kvalita, ale neznám nikoho, kdo by Hořící keř viděl. Nějak nebyl propagován

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
24. 2. 2014 / 07:44:32 (před 10 roky)
on
Thadreth napsal(a):

To já to mám naopak - neznám nikoho, kdo by to neviděl. A to půlka mých známých včetně mě nemá HBO. A propagovaný mi to přišlo sice málo, to ano, ale nejen v Praze jsem viděl několik plakátů na zastávkách busu a tramvaje. Navíc to bylo dost často v novinách. ;)

Jj, když jsme loni v lednu/únoru byli s ragelly v Praze na Crossing Lines press meetingu, taky jsme viděli dost plakátů na Hořící keř. Já asi jenom doplním dvě věci - jednak, že film měl premiéru 12. září a přišlo na něj do kin cca 17 000 diváků, a taky to, že úspěch téhle minisérie nemůžeme měřit jen v rámci našeho státu - HBO tuhle záležitost vysílala v téměř všech svých dceřiných jazykových mutacích, podařilo se seriál prodat do několika dalších zemí, takže počet zemí, kde se celkem vysílal jde do desítek. Navíc dostal poměrně prestižní ocenění, třeba loni na festivalu v Monte Carlu získal Ivan Trojan Zlatou nymfu.

Uf, zas jsem se rozepsal... :D

And when my time is up, have I done enough?
Editováno: 1x | Naposledy: 24. 2. 2014 / 07:45:02