Pokud se tam ve větších rolích objeví aspoň nějaké původní postavy, tak se určitě podívám. Akorát si budu muset Heroes někdy oprášit, už si to moc nepamatuju. :D
Pro mě by to ani nemuselo být. Seriál se mi líbil ze začátku, ale pak to šlo nějak do kopru. Ale třeba nebude až tak zle.
Jak to řekl Sheldon Cooper: „Hrdinům snižovali rok od roku kvalitu, až jsme byli rádi, že skončili“ ...no uvidíme.
Koukala jsem na Heroes a kouknu se zase ... jsem zvědavá .. jen si trošku osvěžím paměť :D
Ja som nadšená! Vyrastala som na tom seriali a od vtedy som závislá na serialoch :D Tento žáner zbožňujem a som veľmi rada, ako sa rozhodli. Verím, že sa tam ukáže minimálne Sylar a roztlieskavačka :)
No nevim, hrdinove me dost bavili (narozdil od jinych az do konce), ale nemyslim si, ze se tam vrati moc puvodnich postav, takze to asi zas tak cool nebude :-/
Poslední řada byla odpad a navíc ten konec byl děsnej cliffhanger, takže jsem zvědavá, jak to bude dál. Určitě mrknu. A taky doufám v Sylara! I Clair, no :)
Jsem docela zvědavá. Trochu mě mrzelo, jak ten seriál ukončili. Určitě se na to podívám a doufám, že bude příběh pokračovat.
Je to potěšující zpráva, rozhodně se na to těším. Co se týče obsazení stačilo by, kdyby se vrátil Peter, Claire, Sylar a nesmí chybět Hiro, bohužel tomu tak pravděpodobně nebude.
Kdo z těch herců je bez angažmá?
Hayden Panettiere - Nashville
Masi Oka - Hawaii 5-0
Zachary Quinto - momentálně asi nic ale je tu možnost u 4.série AHS
Milo Ventimiglia - nic
nevím zda je to aktuální
No Masi Oka točí na Hawaii Hawaii Five-0, takže těžko říct jestli se vrátí, ale podle mě jo, když to bude teda mini-série. Ale je třeba možný, že z toho udělaj zase seriál, pokud to bude mít úspěch.
Tak tohle bude ještě zajímavé. :-)
Myslím že je to dobrý nápad ale jen v případě že se tvůrce vrátí k tomu jak seriál vypadal v 1.sérii ta byla naprosto famózní a ještě teď na ni vzpomínám. :-)
Osobně jsem vydržel seriál sledovat do půlky 3 série pak jsem to tak nějak vzdal kvalita šla oproti 1 ale i 2 sérii strašně dolů a vůbec mě to nebavilo možná díky téhle informaci tomu dám šanci od znova a snad i dokonce :-D
A já měla pocit, že hodně lidí si oddechlo, když to skončilo. Natahovali to tak dlouho až seriál nakonec parodoval sám sebe.
Třeba tohle bude lepší
Milo byl ted obsazen do pilotu The Visitors... tak asi podle toho, jak si to povede.
Drew napsal(a):
U mě začala seriálová mánie právě Lostem a poté Heroesama, každopádně je pravda, že oba zmiňovaný seriály nakonci ztráceli pekelně svoji kvalitu.
Na tohle budu určitě zvědavej. :)
u mě s Heroes a Prison Break
Hrdinové byl můj první seriál, který jsem viděl komplet. Líbil se mi strašně moc a rád se podívám na pokračování. Snad se tam objeví původní postavy :)
ragelly napsal(a):
Poslední řada byla odpad a navíc ten konec byl děsnej cliffhanger, takže jsem zvědavá, jak to bude dál. Určitě mrknu. A taky doufám v Sylara! I Clair, no :)
neřekla bych přímo odpad, ale nedalo se to srovnat s kvalitou začátku. Já se moc těším.
Engeneer napsal(a):
Jak to řekl Sheldon Cooper: „Hrdinům snižovali rok od roku kvalitu, až jsme byli rádi, že skončili“ ...no uvidíme.
Moje řeč!