Vypadá jako Mickey...nebo se to zdá jenom mě :D?
Mně moc podobný Mickeymu nepřipadá.
Jinak Doctora se fakt skoro nemůžu dočkat. Škoda, že bude až na podzim.
saraliv napsal(a):
Vypadá jako Mickey...nebo se to zdá jenom mě :D?
Jen ne Mickey/Ricky! Ten mi hrozně lezl na nervy! :)
No, jsem na něho zvědavá, stejně jako na nového Doctora, ale jestli překoná předchozího společníka to nevím. Roryho jsem měla strašně ráda, byl fakt skvělý :)
Dadulinka napsal(a):
Jen ne Mickey/Ricky! Ten mi hrozně lezl na nervy! :)
No právě :D a navíc si ho nějak vedle Clary a nového Doktora nedokážu představit :\
Heh, o tomhle se na Facebooku DW píše už od včerejška. Ale jsem zvědavá...
Tak počula som o tom :) .... Neviem či prekoná Roryho, ten bol super. Ale som zvedavá ako na Doctora, tak na neho, uvidí sa ako si povedie.
Sem se ze začátku leknul, že má bejt místo Clary a ne s ní. ;)
nevermore napsal(a):
Sem se ze začátku leknul, že má bejt místo Clary a ne s ní. ;)
Jo, taky ve mě hrklo... :) Ale nevím, Doktor jenom sám s jiným chlapem? Nějak si tu chemii neumím představit... :)
Dadulinka napsal(a):
Jo, taky ve mě hrklo... :) Ale nevím, Doktor jenom sám s jiným chlapem? Nějak si tu chemii neumím představit... :)
No tak to by s nimi musel cestovať Jack, aby tam bola niejaka poriadna chémia :D
Klik napsal(a):
No tak to by s nimi musel cestovať Jack, aby tam bola niejaka poriadna chémia :D
To teda :) Ten jede po všem co se hýbe... :)
Zajímavé, já si jen pořád nemůžu nového Doctora představit, Capaldiho mám v paměti pořád zafixovaného jako trochu psychopatického anděla z Nikdykde, ale jsem zvědavá.
amelia.cz napsal(a):
Zajímavé, já si jen pořád nemůžu nového Doctora představit, Capaldiho mám v paměti pořád zafixovaného jako trochu psychopatického anděla z Nikdykde, ale jsem zvědavá.
No, nevím. Těch pár vteřin na konci Vánočního speciálu, potom co Doktor zregeneroval , nestačí k nějaké představě o tom jaký bude nový Doktor, ale po mladém Davidovi a mladičkém Mattovi je to celkem šok... :)
Eh, taktéž mi velmi připomíná Mickeyho - po té, co "vyrostl" a vzal si Marthu. No, uvidíme, uvidíme... Capaldiho se však už nemůžu dočkat! :)