Tak to néé.. vůbec mi na to nesedí
To vazne? Taketo nevyrazne nic ako hlavna postava Constantine? Takto stracat body este ani natacanie nezacalo. :-(
To jméno slyším poprvé ale podle té fotky mi to nepřijde jako zas až tak velká katastrofa. Navíc pro mě je nejdůležitější charisma, herecký projev, prostě ta osobnost a jestli má vlasy blond nebo černé... to je přece fuk. Nakonec, přebarvit se z černé na blond není zas až tak velký problém... Těším se na další novinky!
Oooo...kej? Představovala jsem si ho jinak a nepřipadá mi tak tajemný, jak by měl být pro tenhle seriál (Nebo spíše temný, než tajemný.), ale možná bude v seriálu vypadat jinak, takže já bych ho hned tak neodsuzovala. Potenciál má...
No na tej fotke sa asi snaží o tajomný výraz tváre :DD, ale čo uvidíme... Možno prekvapí :)
Tak já komiks nebo podle čeho to je neviděla/ nečetla, ale Matta miluju! On a jeho hlas. Když mám depresi pustím si myšlenky zločince chování podezřelých a nemůžu se přestat smát.
Tak ty vlasy si obarvil, už za to by měl dostat body, většina se prostě neobtěžuje. Předlohu sice neznám, ale po dvou dílech jsem s tím, jak to hraje, spokojená.