Diskuze k článku Nové informace k Ringer
Frozen99
Autor článku | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
28. 1. 2011 / 14:33:23 (před 13 roky)
off

Už se nemůžu dočkat :) Doufám, že vše půjde podle plánu a bude to trhák! ;)

See Madonna and die...
spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
28. 1. 2011 / 14:56:06 (před 13 roky)
off

Doufám, že se jí to povede, podle mě by bylo nejlepší kdyby se ta její postava po čase utíkání, pořádně naštvala a vzala do ruky pistoli (nebo samopal) a šla si to s těmi mafiány vyříkat, jak se říká naférovku a pořádně je zmasakrovala.
Hlavně ať to má úspěch!

spike
Luteka
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
28. 1. 2011 / 16:04:57 (před 13 roky)
off

Doufám, že se z pilotu stane kvalitní seriál a já se na svou milovanou Saru budu dívat každý týden :) Jsem její velká fanynka a proto budu seriálu držet všechny pěsti co najdu :D

I am not always a bitch ... Just kidding, go fuck yourself.
spike
28. 1. 2011 / 18:33:00 (před 13 roky)
off

Saru mám taky hodně rád, je to moje nejoblíbenější herečka a úspěch jejího nového seriálu bych jí moc přál.

spike
Editováno: 1x | Naposledy: 29. 1. 2011 / 01:18:40
SimonQa14
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
6. 2. 2011 / 15:26:48 (před 13 roky)
off

Na tohle můžu říct jen tři slova ANO ANO a ANO :D Moc se těším.

spike
4. 5. 2011 / 12:55:08 (před 13 roky)
off

Nevíte, kdy už bude mít ten její seriál premiéru, teda pilot seriálu, už se totiž nemůžu dočkat návratu Sarah na televizní obrazovky!

spike
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
4. 5. 2011 / 13:38:33 (před 13 roky)
off
spike napsal(a):

Nevíte, kdy už bude mít ten její seriál premiéru, teda pilot seriálu, už se totiž nemůžu dočkat návratu Sarah na televizní obrazovky!

Ještě se nerozhodlo, jestli vůbec z toho pilotu vznikne seriál, ale věřím tomu, že stanice bude předpokládat, že nalákají většinu fanoušků Buffy a do Ringer se pustí.. Pak premiéra bude buď klasicky v září, případně si seriál nechají až na midseason (doufejme že ne, tyhle seriály poslední dobou nemají moc úspěch).
Nevím ale, jestli pilot bude dostupný už během léta, možná ho nějaká dobrá duše sežene a dá do torrentu nebo alespoň na youtube, to ale bude chtít hledat, no..

spike
5. 5. 2011 / 07:22:00 (před 13 roky)
off
ragelly napsal(a):

Ještě se nerozhodlo, jestli vůbec z toho pilotu vznikne seriál, ale věřím tomu, že stanice bude předpokládat, že nalákají většinu fanoušků Buffy a do Ringer se pustí.. Pak premiéra bude buď klasicky v září, případně si seriál nechají až na midseason (doufejme že ne, tyhle seriály poslední dobou nemají moc úspěch).
Nevím ale, jestli pilot bude dostupný už během léta, možná ho nějaká dobrá duše sežene a dá do torrentu nebo alespoň na youtube, to ale bude chtít hledat, no..

Moc díky, snad to dopadne dobře.

spike