Tak já půjdu asi po Gang Related. Zní to dobře a zajímavě. Tak snad...
From Dusk Till Dawn mi strašně připomíná Supernatural :D
Teď moc seriálů přibírat nemůžu, ale docela mě zaujal Crisis, tak se možná mrknu. :)
Mě docela zaujalo The 100, tak uvidím no, minimálně na pilot kouknu.
Já jsem zvědavá na Resurrection a těším se na Friends with Better Lives kvůli famóznímu obsazení :) A pak samzořejmě Penny Dreadful :)
U mňa to zatiaľ vyzerá na: Gang Related, Silicon Valley, Sirens a Turn. Ale pochybujem, že všetky 4 budú také dobré.
Omlouvám se, ale další sra**oidní americká verze skvělýho britskýho originálu už je fakt moc. Proč proboha nedělají vlastní seriály to jim jde místo toho aby pořád museli všechno remakeovat. Ale k tématu ani nevim co si z traileru myslet o Penny Dreadful to byl jeden velkej WTF? moment. ;)
No nic moc výběr. Ale mkrnu se určitě na Surviving Jack a Friends with Better Lives. Jinak jsem zvědavá na zpracování seriálu Bad Teacher.
Stoprocentně Turn a Penny Dredful a možná ale jenom možná The 100...
100% From Dusk Till Dawn (film je klasika a já ho mám ráda :D) a samozřejmě Penny Dreadfull, pěkné obsazení a zajímavý trailer a podívám se na cokoliv s hororovou tematikou. A také kouknu na Resurrection a uvidím jaké to bude :)
:) některé náměty zní zajímavě a tak se vrhnu na From Dusk Till Dawn a Penny Dradful a jsem zvědavá zda budu zklamána či nadšená :)
Tak mě zaujala dvojka Rodriguez+Tarantino, ale jestli budu koukat, to nevím, nejsem moc na horory :)
Historicky serial od AMC...sem s nim :) Na Penny Dreadful som sa tesil. Ale dam tomu sancu len v pripade, ze v pilote zabiju postavu Evy Green.
Já zkusím Those Who Kill, Penny Dreadful, From Dusk Till Dawn a The 100. Uvidíme, co se z toho vyvine.
Jednoznačně TURN
Původně jsem chtěl mrknout jen na The 100 jelikož nemám moc čas na to abych přibíral víc seriálů ale nakonec dám ještě šanci Crisis a Gang Related. :-)
Zkusím Resurrection, Believe, Silicon Valley, Turn.
Penny Dreadful vyzerá skvelo! Ale asi sa dám nahovoriť aj na Resurrection a Sillicon Valley.
Já toho mám jako obvykle trošku více, tak jsem zvědav, kolik toho na konec budu stíhat… ale určitě si dám komediální seriál Sirens od USA, zajímavý Resurrection, mysteriozní Believe, hororový From Dusk Till Dawn, thriller Crisis, teen sci-fi The 100, dám šanci zvláštnímu Gang Related a vážně se nemohu dočkat Penny Dreadful, jelikož SHOWTIME!! Nicméně možná dám šanci pilotu Surviving Jack, Turn či Bad Teacher…uvidím.
Zkusím tak polovičku, tak to tu nebudu vypisovat. Stojí ale za povšimnutí, že Labina už chudáka žádná velká televize nechce a ukotvil na jakési hulu.
P.S.: První video je soukromé.