Jůůů, díky moc za článek, potěšil. Taky co koukám na SOA mnohem víc koukám po motorkách obecně :).
seriál nesledujem, preto som nevedela, o čom je. Má v ňom hrať v jednej epizóde (či možno viacerých) Lea Michele z Glee. Tak možno kvôli nej sa donútim pozrieť si tú časť. Ale inak ako vidím nemusím ľutovať, že ten seriál nesledujem. Vôbec by ma nebavil, keďže motorky nemám rada.
Buffyna napsal(a):
seriál nesledujem, preto som nevedela, o čom je. Má v ňom hrať v jednej epizóde (či možno viacerých) Lea Michele z Glee. Tak možno kvôli nej sa donútim pozrieť si tú časť. Ale inak ako vidím nemusím ľutovať, že ten seriál nesledujem. Vôbec by ma nebavil, keďže motorky nemám rada.
tak to je veľká chyba a samozrejme hlúposť takto unáhlene usudzovať...motorky v tomto seriáli sú ako dinosaury v Terra Nove...vieš, že existujú a že tam sú, ale že by ich nejako extra museli ukazovať alebo tam boli 5-minútové fotomontáže s dinosaurami, to nie :D
Buffyna napsal(a):
:D koukni se u seriálu na názory, jsou tam jen samý 80%-100% a všechny začínají: Motorky mě vůbec neberou, tak jsem nečekal/a, že by se mi to líbilo, ale tohle je prostě úžasnej seriál :). Takže doporučuju nesledovat jen výsek kvůli hostování, zkus tomu dát šanci ;).
Když jsem viděla ukázky na seriál, nemyslela jsem si, že by to stálo za zkouknutí, ale poté mi to nedalo a koukla jsem se =D a od té doby to sleduji.. jenm mě trošičku zklamal konec 6. řady :-)