Christina napsal(a):
Nevíte jestli byla odvysílána poslední epizoda (1x14) ?
jako u reign? poslední odvysílaná je 1x12
adusqacek napsal(a):
jako u reign? poslední odvysílaná je 1x12
v nadpise má má Sean Saves the World...a nie, nebola odvysielaná, posledná odvysielaná epizóda je 1x13...
právě že seriál byl zrušen ale poslední díl byl plánovaný na včerejšek :-/
Christina napsal(a):
tak to už asi ani neodvysielajú...natočených síce bolo 14 epizód, ale vonku je iba 13 a tú poslednú nikde nevidím, takže pravdepodobne to už ani nebudú vysielať...
Christina napsal(a):
ten plán byl vydaný asi ještě před zrušením... potom psali, že neví, jestli zbylé epizody (epizodu?) odvysílají někdy později (třeba v létě) nebo vůbec...
Finální čísla: TBBT, Scandal, Grey's Anatomy, American Idol a Parks and Recreation si o desetinku polepšily. The Millers o jednu desetinu klesl.
No, jestli to s tím obnovením Reign moc neuspěchali :)
No, i když je Reign obnovený tak se mi ty čísla vůbec nelíbí, jestli to takhle půjde dál tak si to ještě rozmyslí.
I když nevím, přijde mi že svoje low teď zažívá čím dál víc seriálů.
A to jsem čekala, že u Reign bude větší sledovanost, když se tam měla jedna postava po kratší pauze vrátit. Doufám, že se to zlepší...mám ten seriál ráda...
petruska.77 napsal(a):
No, jestli to s tím obnovením Reign moc neuspěchali :)
Ticho tam! :D
Nějak to tam klesá stejně všechno.
Jak tak koukám, tak u CW měl tento týden ze všech seriálů nejvyšší rating úterní Supernatural. Docela slušné na veterána :)
Verrush napsal(a):
A to jsem čekala, že u Reign bude větší sledovanost, když se tam měla jedna postava po kratší pauze vrátit.
Možná právě proto :D.
Nedělo se něco ten den v USA konkrétního? Samé series low.