Na How I Met Your Dad se moc těším. Až teď jsem zaregistrovala jméno druhého herce Drew Tarvera, a vypadá slibně. HIMYM už to přecejen nebude, ale jsem prostě zvědavá a těším se! :)
No nevím. Když nebudu počítat How I met your dad, tak mě tady podle popisu nezaujalo vůbec ale vůbec nic.
Komedie vynechávám. Z dramat jen Scorpion :)
Myslím, že to bude větší slabota než letos.
Ráda bych viděla a dala sanci HIMYD, More time with family a Save the date.
No nic moc, pořád se opakuje to samý. Na nic z toho koukat nebudu.
Policajti 100x jinak a přece pořád stejně :( Chudáci lidi z Chicaga, Philly nebo San Diega - ještě nemají vlastní spin-off Kriminálky, tak třeba se dočkají aspoň u Námořníků. Možná zkusím aspoň Taxi, i když nevím, o čem může být celý seriál.
Battle Creek, Nepojmenovaný spin-off CSI, More Time With Family (aspoň pozriem pilot kvôli Alyson), Save the Date (aspoň pozriem pilot kvôli Maggie), Taxi-22
Doufám že se poadří NCIS: New Orleans......Jinak Hezky napsáno:)
No mna nezaujalo absolutne nic. A to si normalne najdem aspon jeden serial ktory by som aspon chcel pilot pozriet.
Všechno na jedno brdo. Jediné, co mě zaujalo je projekt od Johna Cusacka z prostředí Wall Street, akcie a tak. Jinak HIMYD ten může jen překvapit.
Absolutně mě nic nezaujalo, jediné čemu dám šanci je HIMYD, ale moc tomu nedávám i na HIMYM se dívám už jen ze setrvačnosti a čekám až to skončí.
ředitel stanice se vyjádřil, že uvažuje o objednání pouze dvou komedií a dvou dramat... z osmnácti kousků to je teda docela málo (navíc dvě dramata a ve hře 2 spin-offy...)
ragelly napsal(a):
ředitel stanice se vyjádřil, že uvažuje o objednání pouze dvou komedií a dvou dramat... z osmnácti kousků to je teda docela málo (navíc dvě dramata a ve hře 2 spin-offy...)
Loni to bylo dost podobně (23 objednaných, vybralo se 8). Letos má docela silnou pozici spin-off NCIS a CSI, pak HIMYD... docela se tomu divím, ale na druhou stranu to může znamenat, že se stanici nechce moc rušit současný program.