Komedie opět vynechávám.
Z dramat Gotham, Hieroglyph a The Middle Man. Hlavně na Hieroglyph jsem hodně natěšenej. S historickými seriály se roztrhl pytel. Jen tak dál :)
Hieroglyph a Gotham se mi líbí nejvíc. Komiksu není nikdy dost a historie taky ne. Konečně došlo na můj milovaný Egypt. :-)
Hieroglyph by mohl být dost zajímavý a šanci dám i Gothamu.
Tak to vypadá, že od Foxu si vyberu asi víc než od jiných stanic. Hlavně Hieroglyph zní dost dobře,
Z tohoto seznamu dám nejspíš šanci seriálům Hieroglyph a Last Man on Earth. :-)
Cabot College, Weird Loners (aspoň skúsim kvôli Becki),
dráma žiadna
Toto nebude dobrá sezóna Foxu
Hieroglyph vypadá hodně dobře a nadějně :) a Gotham, protože prostě Batman (i když bez Batmana) :D
dagsoftware napsal(a):
Cabot College, Weird Loners (aspoň skúsim kvôli Becki),
dráma žiadna
Toto nebude dobrá sezóna Foxu
Naopak já si myslím, že na rozdíl od ostatních stanic FOX zkouší i něco nového. Podle mě tohle bude pro FOX dobrá sezóna.
Uf! Já jsem nejvíc zvědavá na Spielberga. Původní seriál mám fakt ráda, Espinosu celkově obdivuju.. tak doufám, že to moc nepřekopou.
Hieroglyph a Middle Man zní zajímavě, to by mohla být zábava. Rozesmál mě popis komedie No place like home, to by mohlo být správně ustřelený :)
Tak nejlepší je samozřejmě Gotham a Hieroglyph, ale překvapivě mě zde zaujaly i některé komedie, hlavně Cabot College a Last man on Earth.
Ale seriál Empire - takhle nějak si představuju seriálové peklo. Rodinná soapka z prostředí hip hopové rodiny? Seriously? :-)
Gotham a Hieroglyph vyzeraju velmi dobre. Dufam ze to nepokaslu.
No place like home - zaujímavá jména u toho.
Hieroglyph - což o to, místo a čas dobré, ale mam obavy, že to nemůže dopadnout dobře..
Gotham - zajímavě, ale taky to může dopadnout jako úplná blbost bez zajímavých postav..
Něco z Foxu stojí aspoň za zkoušku.
Tak asi zkusím Last Man on Earth i když tomu moc nedávám ale třeba překvapí. Jinak velice zajímavě vypadá Gotham, Hieroglyph (to by mohlo být velmi zajímavý seriál)