tak uz dlhsie je zname, ze druha seria bude o novom pripade a novej dvojici
Přesně tak. Již dopředu bylo avizováno, že každá další série, která případně vznikne, pak bude mít jiné herecké obsazení a tedy i jiný příběh.
A to velmi kvituji :)
No, osobně tomu jeho výroku moc nevěřím.... je to tak trochu malé získávání pozornosti a zajímavosti. I když.....
Taky se jenom připojím, že to není žádný překvápko, už se to říkalo dopředu, že další série budou s někým jiným a o něčem jiném. Nezbejvá než doufat, že na 2. sérii se povede vybrat někoho skvělýho jako byli tihle 2. I když vzhledem k tomu, že je to HBO tak bych řek, že se není čeho bát. ;)
Matthew je skvělej herec, kterej si Oscara určitě zasloužil!
A co se týká seriálu - divila jsem se, že vůbec v nějakym seriálu hraje, takže jsem ráda aspoň za tu první sérii :)
Měl by dostat nějakého Oskára i za výkon v této sérii. Je naprosto úžasný.
La.Volpe napsal(a):
Přesně tak. Již dopředu bylo avizováno, že každá další série, která případně vznikne, pak bude mít jiné herecké obsazení a tedy i jiný příběh.
A to velmi kvituji :)
Je to škoda, ale poked další dvojece bude alespoň z poloviny tak kvalitní, tak si můžem pískat. Tenhle seriál je snad letos to nejlepší, co mi může "televize" nabídnout
Tak já jsem si to myslela. Co by pak vyprávěli? Další temný případ se stejnými herci? To už by asi ani nebylo ono. Jen si myslím, že budou mít dost problém najít někoho tak skvělého jako je Matthew s Woodym.
Na tom jsou právě skvělí oni dva. Jestli dají jinou dvojici, bude to mít po nich hodně těžký
Ja jsem pro, aby dalsi sezona byla s nekym jinym. Pro tuhle dvojici vycerpali vsechno co se dalo, asi proto ze vedeli ze se nevrati. Ano, bude tezke najit herce ale jak bylo receno, je to HBO takze to zas takovy problem nebude.
Muzou zustat treba jako EP ;-)