Je mi smutno z Castla...dúfam, že toto je len dočasné a opäť sa dostane do starej, dobrej formy.
Takhle teda BatB další sérii nedostane :(
a z 2 Broke Girls mám radost :)
phoboska napsal(a):
Je mi smutno z Castla...dúfam, že toto je len dočasné a opäť sa dostane do starej, dobrej formy.
Taky doufám, ale někde jsem četla, že ty ratingy šly dolu kvuli Mixology, nebo co...
Ehm. Až díky vám jsem zjistil, že Almost Human mělo poslední díl série :D. Docela škoda, že zápletka načatá v první epizodě, či řešení života za zdí nebylo ani nakousnuto :-/, Doufám, že bude další série, aby se i na tyto témata dostalo :-)
Almost Human dost nuda, ale stále sleduju:D.
A já četla na zahraniční stránce, že Star crossed měl rating 0.9 a vy tady máte 0.4 tak nevím :D
macik.l napsal(a):
A já četla na zahraniční stránce, že Star crossed měl rating 0.9 a vy tady máte 0.4 tak nevím :D
link
nope, vidím tam tiež 0.4 ;)
inekafe napsal(a):
link
nope, vidím tam tiež 0.4 ;)
No to bylo na jiné stránce. Přímo na webovce o SC. A tam bylo 0.9/1. Tak asi měli chybu no :D
Doufám že hned nezruší Star-Crossed :-/ Pár sérií by snad mohl dostat :-/ :)
Domi94 napsal(a):
Taky doufám, ale někde jsem četla, že ty ratingy šly dolu kvuli Mixology, nebo co...
Aj minulý rok im to v midseason dosť lietalo, ale nakoniec si polepšili, tak dúfam, že aj teraz to tak bude.
macik.l napsal(a):
No to bylo na jiné stránce. Přímo na webovce o SC. A tam bylo 0.9/1. Tak asi měli chybu no :D
ak myslíš nejaký fanweb toho seriálu, tak sa niet čo diviť, tam to "trochu" prikrášľujú, aby čitalelia/fanúšikovia neboli takí sklamaní :D
Christina napsal(a):
Doufám že hned nezruší Star-Crossed :-/ Pár sérií by snad mohl dostat :-/ :)
aj keď sa hovorí "nádej umiera posledná", v tomto prípade sa radšej už pomaly začni lúčiť ;) ešte dáávno minulý rok, keď bolo prvé info o nových seriáloch a objednávky, tak som si hovoril, že toto jednoducho nevydrží ani keby neviem čo bolo...a bohužiaľ, pre fanúšikov, to tak aj vyzerá...
inekafe napsal(a):
aj keď sa hovorí "nádej umiera posledná", v tomto prípade sa radšej už pomaly začni lúčiť ;) ešte dáávno minulý rok, keď bolo prvé info o nových seriáloch a objednávky, tak som si hovoril, že toto jednoducho nevydrží ani keby neviem čo bolo...a bohužiaľ, pre fanúšikov, to tak aj vyzerá...
Beauty and the Beast na tom s ratingama byl stejně a natočila se druhá série, takže tu zbytečně děsíš fanoušky ;)
macik.l napsal(a):
Beauty and the Beast na tom s ratingama byl stejně a natočila se druhá série, takže tu zbytečně děsíš fanoušky ;)
nikoho nedesím, len som realista ;) už sa nejakú pohybujem medzi seriálmi, takže viem, čo píšem, neboj sa :)
Butcher napsal(a):
Almost Human dost nuda, ale stále sleduju:D.
Taky jsem celkem zklamaný nato že to byl konec série fakt 'Boring'.Snad dají druhou a zlepší se to už kvůli Urbana žeru ho.
macik.l napsal(a):
nebyl :) jel po tvd a měl rating 0.7.
phoboska napsal(a):
Aj minulý rok im to v midseason dosť lietalo, ale nakoniec si polepšili, tak dúfam, že aj teraz to tak bude.
Taky doufám, že si polepší
Finální čísla: The Bachelor si o desetinu polepšil. The Following o jednu desetinu klesl.