Že bych se na Kobru 11 zase po letech podívala? Jsem docela zvědavá, jak vysvětlí to Andrého původní uharpunování :D
Na to sa teším možno bude z Andreho zombi :D
No klidně bych se na to kvůli Andrému kouknul :)
Na tu harpunu snad do smrti nezapomenu :D
že musím zklamat natěšené fanynky Andrého ale autorka tohoto článku napsala pěkný nesmysl. André se objeví pouze v jednom dílu kde nejprve zachrání Semira a jeho dceru a nakonec během havárie zachrání život Semirovi za cenu vlastni oběti a sám definitivně, tentokráte už opravdu umírá. Novým Semirovým partnerem se tak rozhodně nestane.
thalia napsal(a):
že musím zklamat natěšené fanynky Andrého ale autorka tohoto článku napsala pěkný nesmysl. André se objeví pouze v jednom dílu kde nejprve zachrání Semira a jeho dceru a nakonec během havárie zachrání život Semirovi za cenu vlastni oběti a sám definitivně, tentokráte už opravdu umírá. Novým Semirovým partnerem se tak rozhodně nestane.
Tak teda dík za spoiler...:/
Přesně tak, Tom Beck zůstává, aspoň tak mi to říkal brácha, sledoval to loni v originále.
Á - thalia neumí použít spoiler závorku:-)
Jak měl vlastně André původně umřít? Že se takhle vrací? Neprobodli ho harpunou? Možná si to pletu s jiným parťákem
Tulrika napsal(a):
Jak měl vlastně André původně umřít? Že se takhle vrací? Neprobodli ho harpunou? Možná si to pletu s jiným parťákem
Ano to je ten s harpunou - přežití typuji to na ochranu svědků
jukab napsal(a):
Přesně tak, Tom Beck zůstává, aspoň tak mi to říkal brácha, sledoval to loni v originále.
To je špatně. Tom Beck Odchází/ odešel protože se chtěl věnovat, tuším že hudební kariéře. Jak ale odešel/ odchází to ovšem netuším. Semir má úplně nového parťáka. Od 19. serie http://kobra11afc11.blog.cz/1403/vinzenz-kiefer-jako-alex-branth-v-19-serii
Tom Back odchází ale až po 18. sérii a ano je to kvůli jeho hudební kariéře, řekl, že se jí chce věnovat naplno. Až do 19. série příde Simírovy úplně noví parťák, celou 18. sérii si ještě zahraje Tom Back.
Montes27 napsal(a):
Tom Back odchází ale až po 18. sérii a ano je to kvůli jeho hudební kariéře, řekl, že se jí chce věnovat naplno. Až do 19. série příde Simírovy úplně noví parťák, celou 18. sérii si ještě zahraje Tom Back.
Tom Beck je v 18. sérii jen do 7 dílu , od 8 dílu je tam již nový Semirův parťák Alex Brandt, kterého hraje Vinzenz Kiefer.
Tulrika napsal(a):
Harpunou ho trefili a on spadl do moře. Semir ho sice hledal, ale tělo nenašli, takže...
Když jsem to sledovala jako malá, Andre byl pro mě Semirův nejlepší parťák, oni byli takový dobrý kontrast. Ale když teda vím, jak to naplánovali... Že se vůbec obtěžovali.