Mrzí!
Pajky napsal(a):
Mrzí!
Mě taky, ale překvapená nejsem. :(
sem se to bála otevřít kvůli Almost Human... :D
Gabik.029 napsal(a):
S těmi ratingy to asi nepřekvapí nikoho, no.. Enlisted je další na řadě. Snad alespoń to finále bude stát za to.
Gabik.029 napsal(a):
Ani já ne, ale protože jsem je rozkoukal až nedavno, tak je to pro mě o to čerstvější a mrzí to ještě víc :)
Taky jsem se bál o AH... myslím, že dokud to nerozlousknou, budu mít při každé zmíňce o Foxu menší záchvat paniky... :-D
Helo napsal(a):
Taky jsem se bál o AH... myslím, že dokud to nerozlousknou, budu mít při každé zmíňce o Foxu menší záchvat paniky... :-D
Som na tom rovnako. :-D
Já doufám, že to pustí dál, protože jinak by si to u mě už pánové z FOXu nadosmrti pohnojili :D
Velká škoda Raising Hope. Sice jsem zatím viděla jen do druhé série, ale český dabing je geniální a velmi si tento seriál užívám... Chápu, že sledavanost a ratingy byly nízké, ale nové seriály, co místo toho nasadí, půjdou taky ke dnu jako kámen, takže nebudou žádná výhra a RH bude vážně škoda.
oni zrušili X factor? :O Raising Hope jsem čekal už loni, ale prodloužili to. Nicméně při přesunu na pátek bylo jasné jak to dopadne. Mrzí mě to, ale na druhou stranu je čtvrtá série hodně slabá (oproti předchozím) a už to vůbec není dobré jako dřív, takže je možná dobře že to zrušili, než by to šlo ještě víc kvalitou dolů. Snad se dočkáme nějakého hostování herců v Millerových, případně dalším Garciově dalším serálu :)
...minimalne z nostalgie som sa nan tesila...skoda, ze mu nedali sancu. Vie sa aj bnieco blizsie o tom, preco?
Tiiina86 napsal(a):
...minimalne z nostalgie som sa nan tesila...skoda, ze mu nedali sancu. Vie sa aj bnieco blizsie o tom, preco?