Jupí, jupí, jupí, NCIS LA!
A zrovna u toho, co mne zajima nejvice rozhodnuti nepadlo :( :(
Bohužel s Mentalistou už to vidím bledě :-(
Pokud neobnovi Mentalistu, tak me to ani moc neprekvapi. Po tom "restartu" me to uz nejak nebavi... :(
PoI a Hawaii obnovene. Parada. Este pockam na Intelligence. Ale to ma zas az tak netrapil Hlavne su PoI a Hawaii :-D
Jsem ráda že prodloužili Two and a Half Men, The Millers a Mom :) :)
Illyria napsal(a):
A zrovna u toho, co mne zajima nejvice rozhodnuti nepadlo :( :(
Přesně! Aby to nebylo špatný znamení. :(
Maželka OK, Elementary taky, ale jestli mi zaříznou Karkulku, tak... s nima do smrti smrťoucí nemluvím :)
tak z jejich programu sleduju jen 2 broke girls, a za ty jsem vážně ráda, tak u mě spokojenost =)
Jsem ráda za 2 broke girls, H50 a POI. Pokud obnoví i Intelligence tak už budu kompletně šťastná jak blecha ale mám dost obavy :(
„Rozhodnutí nepadlo“ – to v týhle hromadě asi znamená polibek smrti co? Hostages jsem ještě nedokoukal, ale tam je to asi jasné.
Mám radost za páteční kriminálky, je fajn mít teď jistotu dalšího roku…
stonefire napsal(a):
„Rozhodnutí nepadlo“ – to v týhle hromadě asi znamená polibek smrti co?
viděla bych to tak, kam jinam by dali ty čtyři novinky?
Pokud neprodlouží The Crazy Ones tak budu hodně smutný! Ten seriál je totiž super!
Jinak, já osobně bych určitě zrušil Two and a Half Men.
Dobrá nádielka :D Ale keďže nič z toho nesledujem, tak mi je to viac-menej jedno. Jediný seriál zo stanice, ktorý sledujem, je Intelligence, ale tam som ani nerátala s druhou radou kvôli sledovanosti.. čo je ale škoda, lebo mne sa seriál páči.
Two and a Half Men už letos mohlo skončit, vaří se už z vody a Charlieho dcera byla zajímavá takových prvních 5 epizod.
Sleduju jen 2 Broke Girls, takže super! :)
Tak co si budeme povídat, Intelligence to mělo nahnuté od začátku a ačkoli se dle mého názoru celkem zvedlo, poslední díl byl zase trochu slabší... ale pořád doufám... jinak hurá pro obě NCIS, Elementary, Hawaii 5-O a Criminal Minds :-)
Takže předpokládám že ostatní už jsou mrtvý. Mrzí mě Intelligence, kvůli Sawyerovi. Tedy Joshovi.. no ale co naděláme.
Juchůů Kriminálka Las Vegas!!! Teda pokud se dočkáme titulek 13. a 14. serie vůbec....
Díky bohu za prodloužení 2 Broke Girls. Je to (aspoň podle mého názoru) jeden z nejlepších sitcomů dnešní doby.
TaaHM už podle mě celkem přesluhuje. Snad mu brzy dopřejí důstojný konec.