Diskuze k článku Veronica Mars: Spoilery z PaleyFestu 2014
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
15. 3. 2014 / 14:27:33 (před 10 roky)
off

práve som dopozerala ♥ a nebudem samozrejme spoilerovať, ale ja som spokojná.. aj keď si to ešte párkrát pozriem aj s titulkami. A otázka ohľadom pokračovania.. Pozriem si toľko filmov, koľko sa natočí a budem z nich nadšená :)

Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
15. 3. 2014 / 15:44:49 (před 10 roky)
off

Taky už mám zkouknuto a jsem naprosto spokojená! Film se povedl a konec byl opravdu uspokojující, takže já jsem nadšená. Nejvíc mě rozsekala ta scéna mezi Kristen a jejím manželem Daxem. :D A jak říká Lill, kolik filmů natočí, tolik jich zkouknu. ;)

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
Domi94
Uživatel od první verze | Cool level: 30 | Nathan Ford
15. 3. 2014 / 17:16:55 (před 10 roky)
off

Film byl fakt luxusní, jestli budou další, tak budu jedině ráda :)

Don’t be so driven by the past that you throw away your future ~ K. Beckett
MichelleCZSP
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
15. 3. 2014 / 19:45:02 (před 10 roky)
off

film fakt super, užila jsem si ho, přesně takhle to mělo skončit IT'S ALWAYS GONNA BE LOGAN <3 škoda že nebyl v kině, šla bych na něj hned několikrát

Ride or Die
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
15. 3. 2014 / 21:55:49 (před 10 roky)
off

právě jsem dokoukala, krááása :)

Raduš
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
15. 3. 2014 / 22:51:14 (před 10 roky)
off

Tak už mám také dokoukáno. Úžasný! Doufám, že budou další.

The most important opinion you have is the opinion you have of yourself.
Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
15. 3. 2014 / 23:09:32 (před 10 roky)
off

Taky jsem dnes večer koukal a taky spokojenost... bylo fajn vidět zase celou partu pohromadě, obzvlášť když si ty herce teď po těch letech člověk spojuje i s jejich postavami z jiných seriálů... :D Měl jsem trochu strach o příběh, ale imho se to povedlo zkloubit všechno dohromady fakt pěkně... a narážky na Kickstarter nebo FBI byly už jen třešničkou na dortu. :)

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Sleslikslicka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
16. 3. 2014 / 00:15:03 (před 10 roky)
off

Kdepa jste na to všichni koukali? Lekla jsem se že jsem to propásla v kinech, ale nevypadá to, že by se na to v Čechách nějaké chystalo :(. A zrovna za Veronicu bych si ty nekřesťanský prachy za velký plátno ráda zaplatila.

Nobody expects the spanish inquisition!
svitaann9
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
16. 3. 2014 / 03:32:21 (před 10 roky)
off

jsou někde české titulky ke stažení? Nechce se mi na to koukat v angličtině :D

The M
16. 3. 2014 / 09:24:47 (před 10 roky)
off
Sleslikslicka napsal(a):

Kdepa jste na to všichni koukali? Lekla jsem se že jsem to propásla v kinech, ale nevypadá to, že by se na to v Čechách nějaké chystalo :(. A zrovna za Veronicu bych si ty nekřesťanský prachy za velký plátno ráda zaplatila.

Doposiaľ z neznámeho dôvodu, ale bude to mať na svedomí asi Kickstarter, internet preskočila akákoľvek kinová verzia a rovno sa objavil HDrip. :D Sám som sa čudoval, že prečo. Ale možno to už niekto dostal, keď prispel, tak sa to urýchlilo.

Never trust a hug. It's just a way of hiding your face.
Adeelle
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
16. 3. 2014 / 11:23:51 (před 10 roky)
off

Hned jak budu mít kousek času, tak se musím mrknout, už se moc těším :) Ale jestli ještě nejsou titulky, tak z toho asi nebudu moc mít :D moje angličtina trošku pokulhává :D

The M
16. 3. 2014 / 13:47:25 (před 10 roky)
off
Adeelle napsal(a):

Hned jak budu mít kousek času, tak se musím mrknout, už se moc těším :) Ale jestli ještě nejsou titulky, tak z toho asi nebudu moc mít :D moje angličtina trošku pokulhává :D

Titulky budú podľa všetkého v priebehu budúceho týždňa.

Never trust a hug. It's just a way of hiding your face.
domi158
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
16. 3. 2014 / 16:19:24 (před 10 roky)
off

práve som dopozerala- musím povedať, že úžasný film sa podarilo natočiť :) je fajn, že to neskončilo otvoreným koncom tak ako na konci seriálu :D

Frki
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
17. 3. 2014 / 03:51:11 (před 10 roky)
off
marsi_who napsal(a):

Doposiaľ z neznámeho dôvodu, ale bude to mať na svedomí asi Kickstarter, internet preskočila akákoľvek kinová verzia a rovno sa objavil HDrip. :D Sám som sa čudoval, že prečo. Ale možno to už niekto dostal, keď prispel, tak sa to urýchlilo.

To má na svědomí Flixster a iTunes... v den vydaní se to uploadovalo na internet a lidé, co přispěli více než $35 to stahovali zadarmo, takže to nejspíš někdo uploadnul.. já na tom byl v kině a atmosféra skvělá :) film se mi líbíl, ale upřímně jsem čekal trošičku víc..

Hrus
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
21. 3. 2014 / 10:42:45 (před 10 roky)
off

Zkouknul sem, líbilo se, ale teď sem několik noci nespal, protože si pouštím puvodni seriál. LOL

Vegen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
1. 4. 2014 / 00:50:40 (před 10 roky)
off

Díky filmu jsem se konečně dokopal zkouknout seriál, který mě nějak minul a byl jsem velmi příjemně překvapen. Během jednoho týdne to mám všechno za sebou a musím říct, že už chápu ten příliv peněz na kickstarteru :) Jak jsem při sledování třetí série byl trochu zklamaný kam seriál míří, tak film mi udělal strašnou radost. Skvělej film, který skvěle završil příběh, ale stále dovoluje pokračování, because Veronica is junkie :)