Mixology mě mrz, je to fajn oddechovka. A co se týče The 100, uvidíme jak to bude dál, myslím že v prodloužení to bude ve finále velké VS. s TTP. Mě ale tento seriál zatím zaujal více :)
Já si myslím, že to bude dos zajímavý. Už sem viděla ukázky a nemůžu se dočkat, vypadá to hodně zajímavě.
Tak doufám že mě to nezklame :)
eve.blog napsal(a):
Mixology mě mrz, je to fajn oddechovka. A co se týče The 100, uvidíme jak to bude dál, myslím že v prodloužení to bude ve finále velké VS. s TTP. Mě ale tento seriál zatím zaujal více :)
Tak ja dúfam že TTP predĺžia lebo ten ma zaujal hooodne 100 som ešte nevidel, ale úkažky nevyzerali vôbec zle tak uvidím.
24ron24 napsal(a):
Tak ja dúfam že TTP predĺžia lebo ten ma zaujal hooodne 100 som ešte nevidel, ale úkažky nevyzerali vôbec zle tak uvidím.
je to dost dobré :).. Přirovnala bych to k teen lost :'D
eve.blog napsal(a):
Tak Lost som tiež videl, tak to asi nebude zlé ;)
eve.blog napsal(a):
OK. Nebyl jsem si jistý, jestli do toho seriálu jít. Teď už je to jasné - jdu do toho :) Jsou tam taky flashbacky postav?
Tak na Lost to rozhodně nemá, a to počítám i ty trapné poslední řady.
Locke napsal(a):
OK. Nebyl jsem si jistý, jestli do toho seriálu jít. Teď už je to jasné - jdu do toho :) Jsou tam taky flashbacky postav?
Nie sú tam flashbacky. A osobne si ani nemyslím, že tam budú.
Desperate houseman napsal(a):
Tak na Lost to rozhodně nemá, a to počítám i ty trapné poslední řady.
Tak to jsem ani nečekal. Mně osobně bude stačit, když to bude aspoň z poloviny tak dobré :)
A v Lostu byla trapná jenom úplně poslední řada, ty předchozí byly boží :)
Ne, flashbacky ne, ale poslední minuty mi to prostě připomněli, jasně na Lost to nemá, ale fakt mi to to vcelku připomíná.
Finální čísla: Survivor si o jednu desetinu polepšil.