velka skoda, ten serial som mala fakt rada. dufam, ze sa herci este niekde objavia
Ach jo, opravdu velká škoda. :/ A zkrácená řada jen 6 dílů?
jedinou útěchou mi je, že to ukončej. Není nic horšího než seriál utnutej bez rozuzlení zápletky
Tak až to skončí, tak na to začnu koukat :D
petruska.77 napsal(a):
Tak až to skončí, tak na to začnu koukat :D
Já taky :D Už se těším, allyska to přede mnou vychválila do nebes :D
no nepotěšili jste mě... achjo :-(
Strašná škoda jeden z mých Top 5. Aspoň že to zakončí po konci 5.série s takovým cliffhangerem.
White collar jsem měla ráda :D všechny postavy jsou prostě boží... ale všechno jednou končí a doufám že se dočkáme jiné velké pecky s Mattem...
tak aspoň nějaké epizody, ale bude to těžký rozloučit se s oblíbeným seriálem :(((
kacka.irena napsal(a):
jedinou útěchou mi je, že to ukončej. Není nic horšího než seriál utnutej bez rozuzlení zápletky
Přesně, měly jste vidět (a slyšet) co jsem dělala při konci 5. serie :D
Bylo to asi jako výraz když učitelka mele nějakou pičovinu a k tomu jsem říkala: A KUR** CO S TÍM TEĎ JAKO... :D
Nééé, tahleta úžasnost nemůže skončit!!
Velká škoda, že White Collar končí. Ale zase na druhou stranu by bylo horší, kdyby se dopracoval ke svému konci protahováním dalších sérií, kde už by nebylo tolik originality a nápadů, stal by se postupně obyčejným průměrem a zájem obecenstva by pomalu vychladl. Takhle skončí jako opravdová osobnost mezi seriály, na kterou se nezapomíná.
Ach nee :-(, tenhle serial se mi dostal pod kuzi. Alespon, ze ho ukonci a nenechaji ho "rozdelany".
Jako měla jsem ten seriál ráda, ale už to kleslo.