súhlas,ja osobne milujem číslo 3.
ps:Grilled Jesus je z druhej rady =D
děkuju za upozornění ;) *Opraveno
Z těch, co vynechali, bych měla svůj vlastní žebříček... Z těhle bych za opravdu oblíbené označila stěží 4.
a kde je nějaká s Jessiem??? nějaká nesympatická Paltrow, otřesnej chlebžíš, fuj to je žebříček
btw píše se Blaine ne Blain :)
ako je jasná,že sú aj lepšie napr Bohemian Rapsody od Vocal Adrenalin je tieť dobre spravená+Somewhere over the rainbow na konci prvej série+ mnoho ďaľších
no ja tiež nesúhlasím... s Dog Days Are Over a Forget You ako tak súhlasím, ale dal by som ich na prvé dve miesta..
No mi tam chybi Imagine.
Kde je Dream on ?
tak sestavíme serialzone - nejoblíbenější glee čísla. Mě jich tam taky spoustu chybí :)
Venda:) napsal(a):
tak sestavíme serialzone - nejoblíbenější glee čísla. Mě jich tam taky spoustu chybí :)
Já si někdy ráda pouštím vybrané písně ze seriálu a patří tam: Dream on se skvělým Nielem Patricem Harrisem, Soul Sister, dojemná Imagine, mash-upy It's my life a Living on a Prayer ale musím souhlasit, že Fuck you, Telephone a Teenage dream se moc povedly. A polední výběrovky kde nezpívaly hlavní pasáže Finn a Rachel byly skvělé. Zvlášť ta kde zpívala Santana.
S těch co vybrali v tom svém žebříčku mám opravdu rád jen pět z nich. Velmi mi tam chybí například My Life Would Suck Without You, Keep Holding On a samozřejmě Dream On.
jednoznečne Don´t stop believin´, To sir with love, Over the rainbow,Marry you...
Mě tam chybí Imagine a Umbrella/Singing In The Rain, která byla podle mě nejlepší:))
Venda:) napsal(a):
Souhlasím. Kde je Dream on, Somebody to Love, Umbrella/Singing In The Rain, Its My Life/Confessions, Bad Romance nebo třeba Toxic? Hodně mi tam chybí i Le Jazz Hot (podle mě nejlepší "duet" z celého seriálu).
Rozhodne chybi My life would suck without you z dilu Sectionals (1x12). Kde tanecni vystoupeni k teto pisni reprizuje vsech predchozich 11 dilu a tanecni cisla v nich. Vsechno smichano v jedne pisni, v jednom vystoupeni. To prece nemuze chybet :)
Já třeba moc nesouhlasím s písničkou I Wanna Hold Your Hand, která je na druhém místě. Mě se moc líbila Dream On!! Na to jsem se koukala další dva týdny, nebo nějaké vystoupení s epizody Never Been Kissed. Nevím tento žebříček se mi teda moc do vkusu netrefil. :)
Ale jinak zajímavý článek:)))
misyrka napsal(a):
Já třeba moc nesouhlasím s písničkou I Wanna Hold Your Hand, která je na druhém místě. Mě se moc líbila Dream On!! Na to jsem se koukala další dva týdny, nebo nějaké vystoupení s epizody Never Been Kissed. Nevím tento žebříček se mi teda moc do vkusu netrefil. :)
Ale jinak zajímavý článek:)))
Do mýho se taky moc netrefil :) (až na Don't Stop Believin' a Forget You :) Ale někdo tady navrhoval udělat si serialzone nejlepší glee čísla :) dobrej nápad :)
Chybí mi písnička, která mě v Glee podruhé (hned po Don't stop believing) dojala, byla to Mercedes a její Beautiful.
Moje TOP:
Rumour Has It/Someone Like You
ABC
Valerie
America
Thriller / Heads Will Roll
Bohemian Rhapsody
Rehab
Keep Holding On
Any Way You Want It / Lovin, Touchin, Squeezin
I Feel Pretty/Unpretty
Don't Stop Believin'
Lean on me
Marry You
Hey Soul Sister
Survivor/I Will Survive
Halo / Walking On Sunshine
Hit Me With Your Best Shot / One Way Or Another
You Cant Stop the Beat
Don't Rain On My Parade
Telephone
Forget You
Beautiful
Born This Way
Toxic
Uptown Girl (Warblers)
The Only Exception
Baby It´s Cold Outside
Defying Gravity
Jump
Give Up the Funk
Good Vibrations
Single Ladies
Rolling in the deep
River deep / Mountain high
No Air
Take a Bow
Jar Of Hearts
True Colors
Sweet Carolline
Another One Bites The Dust..........:D
Mě tam rozhodně chybí smooth criminals a rumour has it/someone like you Podle mě Don't rain on my parade není nic moc Zazpívané sice asi perfektně ale nikdy mě ta písnička nezaujala Do žádného top žebříčku bych jí nedala V glee je spousta lepších písniček Podle mě jsou dobré ty vystoupení, které si chcete pouštět pořád dokola A to rozhodně není don't rain on my parade
landover napsal(a):
Mě tam rozhodně chybí smooth criminals a rumour has it/someone like you Podle mě Don't rain on my parade není nic moc Zazpívané sice asi perfektně ale nikdy mě ta písnička nezaujala Do žádného top žebříčku bych jí nedala V glee je spousta lepších písniček Podle mě jsou dobré ty vystoupení, které si chcete pouštět pořád dokola A to rozhodně není don't rain on my parade
Když se koukneš na datum článku, zjistíš, že v době vydání žádná z těch písniček, které zmiňuješ, v Glee zatím nebyla ;)