Diskuze k článku Rozhovor s herci z Veronicy Mars
Adeelle
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
8. 4. 2014 / 14:16:58 (před 10 roky)
off

Film byl naprosto luxusní a jsem spokojená s vývojem postav. Kdyby natočili další díl, tak bych se vůbec nezlobila ;) A Loganovi to fakt slušelo ;)

manro
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
8. 4. 2014 / 15:47:20 (před 10 roky)
off

Nemůžu si pomoct ale chtělo by to oživit tenhle seriál zpět. Film byl super ale kdyby se nějaká stanice rozhodla vrátit seriál na obrazovky bylo by to super protože mě jeden film nestačí :-D

dominique.raskova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
8. 4. 2014 / 16:04:06 (před 10 roky)
off

Vůbec bych se nezlobila kdyby byl další film, či dokonce seriál.. přesně tenhle žánr mi chybí a samozřejmě i Veronica s Loganem..

Raduš
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
8. 4. 2014 / 16:30:52 (před 10 roky)
off

Film byl skvělý, určitě bych taky přivítala další:) a o seriálu ani nemluvím, to by byla paráda.:)

The most important opinion you have is the opinion you have of yourself.
Nicole348
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
8. 4. 2014 / 17:39:16 (před 10 roky)
off

Film ma veľmi potešil a o seriáli ani nehovorím. Nevidím to reálne, ale nádej umiera posledná.

IZFNP
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
8. 4. 2014 / 18:30:56 (před 10 roky)
off

Film fungoval, ale po pokračovaní zrovna nevzdychám. Veronica svoje čaro najviac ukáže v seriály, kde majú postavy čas na vývoj, na rozhodovanie a dej má čas na to sa logicky posúvať dopredu. To mi u filmu trochu chýbalo. Každopádne, keďže bol Logan prekliato sexy (jeho postave čas najviac doprial), prežila by som i druhú časť :D

Sarcastic? Me? No way!
didla
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
8. 4. 2014 / 19:04:38 (před 10 roky)
off

děkuji za článek...nevíte náhodou kolik film zatím vydělal peněz...zajímalo by mě jestli se jim vrátila alespoň ta částka z Kickstartu?

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
8. 4. 2014 / 19:08:09 (před 10 roky)
on
gecelovska.dita napsal(a):

děkuji za článek...nevíte náhodou kolik film zatím vydělal peněz...zajímalo by mě jestli se jim vrátila alespoň ta částka z Kickstartu?

not yet...

http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=veronicamars.htm

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Melindaaaa
26. 4. 2014 / 18:50:41 (před 10 roky)
off

Komu se po Veronice Mars stýská tak jako mně, tak nám všem udělal Rob obrovskou službu tím, že se rozhodl napsat knihu, resp. sérii, která navazuje na děj filmu :) Já jsem ji slupla jako malinu. Zde si můžete přečíst moji recenzi :) http://books-postcards-geocaches.blogspot.cz/2014/04/the-thousand-dollars-tan-line-rob-thomas.html
Další díly teprve vyjdou. Už se moc těším :) :)

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
26. 4. 2014 / 19:24:17 (před 10 roky)
off
Melindaaaa napsal(a):

Komu se po Veronice Mars stýská tak jako mně, tak nám všem udělal Rob obrovskou službu tím, že se rozhodl napsat knihu, resp. sérii, která navazuje na děj filmu :) Já jsem ji slupla jako malinu. Zde si můžete přečíst moji recenzi :) http://books-postcards-geocaches.blogspot.cz/2014/04/the-thousand-dollars-tan-line-rob-thomas.html
Další díly teprve vyjdou. Už se moc těším :) :)

Ja som sa na túto knihu už tu pýtala, založila som pri seriáli diskusiu, lebo som rozmýšľala, že si ju kúpim.. A tvoju recenziu som otvorila, ale neviem, ako veľmi je spoilerová, tak som čítala iba začiatok a posledný odsek, lebo nechcem žiadne spoilery :) Ale už dlho dlho váham, asi si ju tento týždeň predsa len objednám :)

Melindaaaa
26. 4. 2014 / 19:37:35 (před 10 roky)
off
Lill napsal(a):

Ja som sa na túto knihu už tu pýtala, založila som pri seriáli diskusiu, lebo som rozmýšľala, že si ju kúpim.. A tvoju recenziu som otvorila, ale neviem, ako veľmi je spoilerová, tak som čítala iba začiatok a posledný odsek, lebo nechcem žiadne spoilery :) Ale už dlho dlho váham, asi si ju tento týždeň predsa len objednám :)

Pro znalce seriálu i filmu není recenze spoilerová vůbec. Spoilerové recenze se snažím nepsat :) Rozhodně ji objednej, je skvělá :)