Diskuze k článku SARS: The 100 o krůček blíže obnovení?
Judita
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
27. 3. 2014 / 18:59:51 (před 10 roky)
off

Mixology hurá! Ten seriál sice není žádný terno, ale jestli nedovysílají celou tu řadu, tak budu fakt naštvaná.

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
27. 3. 2014 / 19:17:42 (před 10 roky)
off

Mne to príde hrozne nefér. Veď aj prvé dve epizódy The Tomorrow People mali takéto čísla sledovanosti. Kde majú istotu, že The 100 tiež za pár epizód neklesne? A neviem, či som si už na TTP tak zvykla, ale prídu mi lepší ako The 100, nad ktorým som dnes celú epizódu krútila očami :D

Montes27
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
27. 3. 2014 / 19:24:06 (před 10 roky)
off

Jakto že The 100 je blíže k obnovení, když kleslo o proti minulému týdnu o 22%? (podle tabulky). Opravdu doufám, že zruší The 100, protože to je milionkrát horší než The Tomorrow people, kteří jsou opravdu dost dobří a byla by obrovská škoda, kdyby nedostali další řadu. TTP ano jsou to jen další hrdinové trochu jinak, ale myslím si, že mají ještě co nabídnout, ale T100 to mi příde jako taková splácanina všeho možného dohromady. Nic sem nic tam!!! Ať prodlouží TTP!!! T100 půjde do seriálového nebe... ne spíš do seriálového pekla. To je přesnější :D :D :D

Montes27
27. 3. 2014 / 19:42:44 (před 10 roky)
off

Ano je opravdu smutný, že TTP začali na reatingu u 2,32 a pokračovali: 2,15|1,92|1,72|1,56|1,65|1,72|1,74|1,44|1,46|1,38|1,72|1,39|1,49|1,24|1,17 a poslední tedy tento úterní díl měl pouhých 0,78!!! Ale tvůrci si zřejmě nevšimli, nebo nechtějí všimnout, že díly kde je převážně Steavn a ostatní tam jsou jenom ve dvouch scénách či vůbec, tak ty mají nejslabší sledovanost. Zato díli které jsou převážně o Johnovi tak mají vysoký hodnoty (ty s 1,7..). Kdybi si této statistyky všimli, tak by to do další série mohli využít a určitě by se jim sledovanost hodně zvedla.
Zato u T100 měl pilot 2,73 a druhej díl 2,26 což znamená, že mezi prvním a druhým dílem T100 přišlo o 0,47 mil diváků zatím co mezi prvním a druhým dílem TTP ubilo pouze 0,17 mil diváků. Já si nemůžu pomoct ale čísla zatím ukazují, že na tom jsou lépe The Tomorrow people a ne The 100!!!

Lill
27. 3. 2014 / 19:46:34 (před 10 roky)
off
Montes27 napsal(a):

Ale tvůrci si zřejmě nevšimli, nebo nechtějí všimnout, že díly kde je převážně Steavn a ostatní tam jsou jenom ve dvouch scénách či vůbec, tak ty mají nejslabší sledovanost. Zato díli které jsou převážně o Johnovi tak mají vysoký hodnoty (ty s 1,7..). Kdybi si této statistyky všimli, tak by to do další série mohli využít a určitě by se jim sledovanost hodně zvedla.

Iba sa chcem k tomuto vyjadriť.. A ty si myslíš, že ľudia dopredu vedia, koľko vstupov bude ktorá postava v tej konkrétnej časti? :D

Podľa mňa ten presun na pondelok TTP už pochoval :(

Editováno: 1x | Naposledy: 27. 3. 2014 / 19:46:59
Ještěrka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
27. 3. 2014 / 19:51:08 (před 10 roky)
off

No to asi nejsou. Od seriálů co se začnou vysílat na podzim se očekávají lepší výsledky než od seriálů co začnou až v půlce sezóny :P

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
27. 3. 2014 / 19:54:23 (před 10 roky)
off

do začátku května pořád daleko, snad budou na cw trošku rozumní a budou rozhodovat až po pár týdnech, ne hnedka :) protože i když ttp začínal taky takto, tak spíše jsou tendence srovnávat současné výsledky, tzv. 0.3 vs. 0.7... uvidíme :) navíc ttp spadl na 0.4 už ve starém středečním slotu, což je taky špatný.

Lill
27. 3. 2014 / 19:57:58 (před 10 roky)
off
ragelly napsal(a):

navíc ttp spadl na 0.4 už ve starém středečním slotu, což je taky špatný.

v stredu na 0.4 nikdy nebol, väčšina posledných epizód sa držala na 0.5 (nie že by to teda bol omnoho lepší výsledok, že ano :D)

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
27. 3. 2014 / 20:04:43 (před 10 roky)
off

myslím si, že je zbytočné sa hádať...ak budú mať silné piloty do budúcej sezóny, tak aj tak zrušia oba seriály :D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Lill
27. 3. 2014 / 20:06:56 (před 10 roky)
off
inekafe napsal(a):

myslím si, že je zbytočné sa hádať...ak budú mať silné piloty do budúcej sezóny, tak aj tak zrušia oba seriály :D

Ja sa nehádam, ja chcem len diskutovaať :D
A jeden z týchto dvoch by ešte mal prejsť, si myslím.

Ještěrka
27. 3. 2014 / 20:08:34 (před 10 roky)
off
Lill napsal(a):

v stredu na 0.4 nikdy nebol, väčšina posledných epizód sa držala na 0.5 (nie že by to teda bol omnoho lepší výsledok, že ano :D)

Byl
http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/03/06/wednesday-final-ratings-modern-family-mixology-nashville-adjusted-up/242583/

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
27. 3. 2014 / 20:09:44 (před 10 roky)
off
Lill napsal(a):

Ja sa nehádam, ja chcem len diskutovaať :D
A jeden z týchto dvoch by ešte mal prejsť, si myslím.

šak ok :) aj tak treba počkať, kým The 100 dosiahne viacerých epizód, aby sa to dalo lepšie porovnať, ale ako písala ragelly, do Upfronts by TTP už mal byť skončený a The 100 byť za polovicou, takže to bude priamočiarejšie ;)

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Lill
27. 3. 2014 / 20:12:47 (před 10 roky)
off
Ještěrka napsal(a):

Byl
http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/03/06/wednesday-final-ratings-modern-family-mixology-nashville-adjusted-up/242583/

ďakujem, mala som to zle poznačené :)

Desperate houseman
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
27. 3. 2014 / 20:16:34 (před 10 roky)
off

Já furt nevím co mě na 100 chytlo, ale 2.díl mě bavil víc než první :D Takže budu sledovat dál, ale vůbec by mi nevadilo kdyby to zrušili. Aspoň bych měl víc času na jiné seriály :D

jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
27. 3. 2014 / 21:36:10 (před 10 roky)
off

U Tomorrow P jsem zvládl pár prvních dílů, proto fandím jemu, 100 je rutinní nuda. Rating je vysoko, což potvrzuje staré dobré "Oblíbenost seriálu nezávisí na jeho kvalitě"

Remi
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
27. 3. 2014 / 22:19:27 (před 10 roky)
off

TTP by mi bylo neskutečně líto. Seriál se postupně zlepšuje a nejvíc se mi na něm líbí, že i kladné postavy se umí prosadit svou drsnějším způsobem. není to tak úplně černobílé. Budu držet palce v obnovení.

Seriálový a filmový fanatik se zalíbením v scifi a fantasy tvorbě. Jsem ale otevřený jakémukoliv žánru, když mě dokáže něčím zaujmout. Tipy na kvalitní seriál velmi rád uvítám!
WhiteSparkle
28. 3. 2014 / 19:20:14 (před 10 roky)
off

TTP je čím dál tím lepší, takže by mě opravdu mrzelo, pokud by ho cívíčko zrušilo. Přitom je to dobře natočené, o zajímavý děj taky není nouze, tak nechápu, proč se zámořské publikum nechytá. :/ No snad na zrušení nedojde... Jinak The 100 se mi zalíbil, nevím, prostě mě to baví a jsem ráda, že si seriál vede dobře.

Sleslikslicka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
28. 3. 2014 / 22:27:53 (před 10 roky)
off

Pfff, u mě teda The 100 asi skončil jak se tam objevil Richard Harmon. Mě se z něj zvedá kufr. Ten kluk prostě slizký záporáky umí. Ale tak dobře, že mám vážně odpor na něj koukat. Jestli mu tam dají víc prostoru, tak šlus. TTP zabíjí spousta věcí, třeba prostor pro Caru, ta v momentě kdy tam není jen jako pěkná dekorace, tak mě štve. Stephen taky nic moc, v akčních scénách dobrej, ale ty vztahový věci zahrát neumí a navíc jsou tam stejně kolikrát zbytečný. Dobrá postava je John, mohli by ho vytěžit víc. Každopádně potenciál by tam byl, škoda že to nejspíš nedopadne.

Nobody expects the spanish inquisition!
Ještěrka
28. 3. 2014 / 22:37:34 (před 10 roky)
off
Ten kluk prostě slizký záporáky umí

Není to spíš tím, že on je prostě slizkej od přírody? :D

Sleslikslicka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
28. 3. 2014 / 22:46:57 (před 10 roky)
off
Ještěrka napsal(a):

Není to spíš tím, že on je prostě slizkej od přírody? :D

Ale no tak, chtěla jsem mu dát trochu kreditu jako herci, ne ho veřejně odsuzovat za to jak slizkej se narodil :D.

Nobody expects the spanish inquisition!
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
9. 4. 2014 / 15:32:23 (před 10 roky)
off

Finální čísla: American Idol, Modern Family a Suburgatory si o desetinu polepšily. Mixology o jednu desetinu klesnul.