Super. Dobře zpracované. Klobouk dolů.
TopGear se už několik let těší vysoké sledovanosti, tak není divu, že se rozjely i akce typu LIVE, které sklízí rovněž velký úspěch. O2 aréna zase jednou zažije, co to je být narvaná k prasknutí. :-)
Už mam lístek doma a nemůžu se dočkat :D Akorát ještě nevim, ja to pořešim s FFkem, kde jsem vždycky první víkend... :D
Samozřejmě, že tam plánuju jet! Už o tom vím nějakou dobu a je to prostě super! Držte palce, táty už jsem se zeptala, tak teď už jen překecat mámu :D.
HonZajs000 napsal(a):
Super. Dobře zpracované. Klobouk dolů.
Tak jsem rád, že se článek líbí. Já sice tuhle akci neplánuju navštívit, nicméně věřím, že bude stát za to a že si ji užijete. :)
Koupené lupeny už mi visí na ledničce, tak to snad bude stát za to :)
Marty8901 napsal(a):
Koupené lupeny už mi visí na ledničce, tak to snad bude stát za to :)
taky bych chtěla :D
TopGear sleduji a miluji. V červnu mám narozeniny, takže bych si ráda timto nadělila dárek a akci navštívila, pokud budou finance. Tak či tak se moc těším.
Dlouho jsem o tom uvažoval, ale lístky okolo 2 tisíc mi přijdou opravdu moc. Každopádně kdo jde, tak ať si to užije ;-)
Tak jste mě překecali, jdu si tenhle seriál konečně pustit - za jak dlouho to skouknu? rok, dva... ?:)
griff napsal(a):
Tak jste mě překecali, jdu si tenhle seriál konečně pustit - za jak dlouho to skouknu? rok, dva... ?:)
Jen do toho :). Já vím, 21 řad se zdá jako hodně, ale vzhledem k tomu, že prvních několik řad mělo max. 13 dílů, teď už spíš jen 7, tak metodou maraton se to dá stihnout za měsíc :D.
Mescalamba napsal(a):
Nenazval bych to seriálem, spíš "vzdělávacím" pořadem. :)
Plný souhlas, stačí pořad :D.
Hmm. Už sa mi ani Praha nezdá tak ďaleko (Slovensko, Čadca) len keby som tam mohla ísť. Top Gear zbožňujem a dosť vážne rozmýšľam či niekoho ukecám aby obetoval nejakách 60 eur a šiel so mnou :D
Ježiš, to je skvělý! :) I když bych byla mnohem radši, kdyby sem vyrazili jenom tak v rámci nějakýho hledání nejlepší silnice, nebo testování aut za 1000 liber...ale tak snad na nás taky v tomhle jednou dojde. :)
VanThomass napsal(a):
Dlouho jsem o tom uvažoval, ale lístky okolo 2 tisíc mi přijdou opravdu moc. Každopádně kdo jde, tak ať si to užije ;-)
Na horni ochoz jsou za litra a ze zkusenosti z Davis Cupu vim, ze je tam videt fajn. Jo, neni to nejbliz, ale stejne jde vic o to je slyset nez videt :D
Jéé, to je super zpráva!
Asi mi to vyřeší problém s dárkem pro bráchu k narozkám, ale budu muset investovat víc, na tohle chci taky :)
aaaja napsal(a):
Na horni ochoz jsou za litra a ze zkusenosti z Davis Cupu vim, ze je tam videt fajn. Jo, neni to nejbliz, ale stejne jde vic o to je slyset nez videt :D
Jj to vím, ale já zas když někam jdu, tak nechci být někdy až pod střechou :-)
Tak koho tam můžu příští týden čekat? xD
Bylo to úžasný :3! Doufám, že si to všichni, co tam byli, užili stejně jako já :).