Díval jsem se na HIMYM a v průběhu reklam mě zaujala upoutávka, tak jsem skouknul a parádní, vřele doporučuju. A kdoví, třeba za devět let budeme oplakávat konec právě jako u How I Met Your Mother :)
Na pilot se podívám a uvidím jestli tomu dám šanci. Jamese mám ráda z Apt 23.
Jen se chci zeptat. Ono je to zatím jen v originále, že protože jsem hledal, ale nikde jsem nenašel titulky.
Adyy napsal(a):
Jen se chci zeptat. Ono je to zatím jen v originále, že protože jsem hledal, ale nikde jsem nenašel titulky.
já dopoledne koukala úplně bez titulků, nevím, jestli už anglické jsou teďka...
ragelly napsal(a):
já dopoledne koukala úplně bez titulků, nevím, jestli už anglické jsou teďka...
na addic7ed už anglický jsou a myslim, že je má někdo už i tady v rozpracovaných. Takže pokud je zájem o český, počkat :)
Zatím mě to úplně nenadchlo, ale pravděpodobně proto, že jsem to sledoval po finále HIMYM. Dám tomu šanci :)
Upřímně mi trošilinku začali vadit tadyty friends seriály, ale tomuhle jsem dal šanci kvůli Beekovi, kterého jsem si oblíbil z bytu 23, a taky Majandře, mé vtipné lásce z Roswellu. A vůbec to nebylo špatné, takže dávám do watchlistu. Jen trochu nechápu, proč je u novinky další díl až za 14 dní?
Zatim to nikde nemůžu najít, ani na Ulozto to bohužel zatim není, ale počkám a uvidíme :)
El Jay napsal(a):
Jen trochu nechápu, proč je u novinky další díl až za 14 dní?
Taky mě to zaujalo, u vedení stanice to asi moc podporu nemá…
Jakoby nějaká komedie startující na jaře měla... :-)
Pozriem pilot a uvidim co dalej. Chcelo by to nejaky dobry komedialny serial do watchlistu. Ci to bude prave tento sa uvidi.
Originalita tam není, ale zasmál jsem se velmi dobře :-) Watchlist má další oběť :-)
já doufám že brzo najdu náhradu za HIMYM...vysílá se ještě neco podobného??? DOPORUČTE mi prosím ještě něco...
No tak idem do toho a uvidíme. :)
Fruiko napsal(a):
Jakoby nějaká komedie startující na jaře měla... :-)
True :)
gecelovska.dita napsal(a):
vysílá se ještě neco podobného??? DOPORUČTE mi prosím ještě něco...
Nevím jestli je to úplně podobný, ale já rád doporučím 2 Broke Girls. A i když mají jen jednu sezonu, tak starší Mad Love a Accidentally on Purpose mě taky bavily…
Je to někde ke stažení prosím? :)
pilot byl podle mě skvělej, snad si udrží úroveň :)
Tak som sa k tomu konečne dostal a musím povedať, že to bolo naozaj viac ako dobré. Uvidíme, čo z toho vznikne v ďalších častiach.
wee_n napsal(a):
Je to někde ke stažení prosím? :)
Áno.
Nič moc teda. Aspoň som znovu rád videl Zoe Lister Jones (Kate), kt. som nevidel od Whitney.
Po zhlédnutí musím říct, že to příjemně překvapilo. Je to taková odreagovačka. Nic hlubšího v tom nehledejte, přeci jen zápletka ve stylu Friends už je trochu ohraná, ale jinak pohodovka a už se docela těším na další díl. Takže doporučuji. :-)
Mě se pilot upřímně celkem líbil :) ani žádná postava mi tam nepřišla přehnaně nesympatická :) otázkou je, jak moc tomu ublíží týdenní pauza a hlavně špatné naladění lidí po finálové epizodě HIMYM po které to šlo :(
Stojí se na to kouknout? poradte..
Mehal napsal(a):
Stojí se na to kouknout? poradte..
Určitě ano. Příjemná parta lidí, spousta vtipů, narážek a dvojsmyslů. Dej tomu šanci. Pobavíš se. :-) A hned v úterý ráno můžeš zkouknout i druhý díl.
Pilot je pre mňa absolútny priemer, až podpriemer by som povedala. Strašne v tom vidno prvky seriálov Priatelia, 2 Broke Girls, alebo Anger Management. Proste je to niečo, čo tu bolo a stále je, nepriniesli nič nové a myslím si, že časom to upadne do zabudnutia, pokiaľ sa ďalšie diely nebudú zlepšovať. Potenciál tu nejaký veľký nevidím a na môj vkus mi pripadajú herci ako šedé myši. Herecké obsadenie mi nie je veľmi sympatické až na možno dve postavy. Po 1.epizóde by som tomu dala tak 40%, 2.epizóda bola lepšia, dala by som jej 60-70%. Idem si pozrieť teraz 3.epizódu a uvidí sa. Ale podľa toho čo vidím, čomu tento seriál čelí, takej stálici ako sú Bones a The Voice a Dancing with the Stars, nevidím to až tak ružovo. Normálne je to obyčajný, oddychový komediálny seriál, ale voči silnej konkurencii bude ľahko pochovaný. A hoci je len vyplnením diery po HIMYM, tomu nebude šliapať ani na päty.
Jako Beeka a Majandru znám z jejich seriálů už odmalička a ta zrzka vypadala v traileru fakt vtipně, tak jsem zkusila. Pilot byl průměr, to jo, ale zase vidím slušný potenciál, až se to někam pohne. HIMYM se mi taky nelíbil, než se Ted a Robin rozešli.