Já se ani nedivím, když ho furt takhle přerušují. Bude ho škoda :-(
BlueDragonFS napsal(a):
Já se ani nedivím, když ho furt takhle přerušují. Bude ho škoda :-(
Presne ako píšeš, čo diel to týždňová alebo 2 týždňová pauza, čo je škoda, lebo posledné 4 časti sa to skvelo rozbehlo, ale to neustále prerušovanie im úplne ubralo z dynamiky.
phoboska napsal(a):
Presne ako píšeš, čo diel to týždňová alebo 2 týždňová pauza, čo je škoda, lebo posledné 4 časti sa to skvelo rozbehlo, ale to neustále prerušovanie im úplne ubralo z dynamiky.
Přesně tak. I když snad by se to mohlo zvednout teď už pojedou bez pauzy tak se uvidí jak na tom jsou.
škoda dobrého potenciálu seriálu. Čekala jsem od něj trochu něco jiného, ale i tak to nebylo zas tak špatné. Jak píšete i vy ostatní, ty šílené pauzy a snaha pořád to spojovat s filmy tomu nepomáhá. Druhý série se nedočkáme.
kneznaL napsal(a):
škoda dobrého potenciálu seriálu. Čekala jsem od něj trochu něco jiného, ale i tak to nebylo zas tak špatné. Jak píšete i vy ostatní, ty šílené pauzy a snaha pořád to spojovat s filmy tomu nepomáhá. Druhý série se nedočkáme.
já si pořád myslím že dočkáme :)
Viděla jsem už Kapitána Ameriku a podle mě budou všichni zvědaví, jak vyřeší tu situaci, co nastala. Agenty to ovlivní hodně, takže na to budou čučet. :)
ragelly napsal(a):
já si pořád myslím že dočkáme :)
Doufám, že máš pravdu.
Anetka888 napsal(a):
Viděla jsem už Kapitána Ameriku a podle mě budou všichni zvědaví, jak vyřeší tu situaci, co nastala. Agenty to ovlivní hodně, takže na to budou čučet. :)
Přesně tak, jsem taky zvědavá, co s tím teď udělají, lidi budou taky, pokud uvidí Kapitána, takže budou koukat ;).
Finální čísla: Agents of S.H.I.E.L.D. si polepšil o dvě desetiny. The Voice a NCIS se zvedly o jednu desetinu. About a Boy a Growing up Fisher o jednu desetinu klesly.
Jelikož jsem neviděla Kapitána, tak mě 17. díl hodně překvapil - a jsem vlastně ráda, že jsem ho neviděla, protože jsem si to překvapení pořádně užila :-)
Doufám, že Shield nezruší, má dle mého velký potenciál, vše se postupně odkrývá, minulost postav, vyvíjí se vztahy mezi nimi - a to všechno chce svůj prostor a čas...byla by to velká škoda.