Ne proč 100 klesá :O Už mě to začalo bavit. Ten konec jsem vůbec nečekal, já myslel že je hlavní postava.
já doufám, že The 100 to vydrží
El Jay napsal(a):
Lidé zítřka jsou super, ale nevěřím, že to dají.
Musia to dať sú parádny!!!!
Tak ja dufam v Tomorrow people. Bavi ma to o dost viac ako 100.
vydrží nám Lidi zítřka a proč :) protože the 100 je teprve 3. díl a bude ještě padat ale TP se bude držet stabilně
Doufám a věřím v Tomorrow People, je to úžasný seriál :3
Tiež by som chcela radšej TTP :)
Mám ráda jak The tomorrow people, tak i The 100.. a brala bych, aby nezrušili ani jedno :D
Ketrin napsal(a):
Mám ráda jak The tomorrow people, tak i The 100.. a brala bych, aby nezrušili ani jedno :D
Přesně tak! :D Oboje má svoje kouzlo a baví mě to, prostě mi to nemůžou zrušit! :D
Mám strašně ráda The 100 i Tomorrow people, tak pevně doufám, že obnoví obojí :).
The tomorrow people by mohli vydržet, je to slušenej seriál oproti The 100 což sem vzdal po druhé epizodě, bo se na to nějak nedá dívat :)
The 100 sleduju já, TTP přítelkyně. No tak uvidime, kdo z nás bude šťastnější. Věřím v The 100 :)
TTP nekoukam ale 100 se mi hodne libi tak doufam ze to vydrzi ;)
Smutné, keď človek pozerá oba seriály a praje si pokračovanie. :D
Doufám v TTP, zezačátku celkem nuda ale poslední díly jsou skvělý :)
Mescalamba napsal(a):
Možná přežije oboje, CW to až tak nehrotí..
Ja si to tiež myslím, neviem čo sa to tak rieši, keď dostala druhú sériu Carrie diaries s prakticky žiadnou sledovanosťou tak The 100 a TTP by mali dostať druhé série bez väčších problémov ;)
Finální čísla: Survivor, The Middle, Suburgatory, Modern Family a Criminal Minds si o desetinu polepšily. CSI o jednu desetinu klesnul.
Co po Mixology chtěli? Vždyť to mělo víc než Nashville.