V druhou sérii Alpha House jsem doufal. Hodně povedená komedie, pro mě jedna z nejlepších komediálních novinek této sezóny. Betas mě moc nechytlo, teď podobné Silicon Valley mě baví víc. The After se mi líbil hodně, tam jsem doufal v objednání celé série a Bosch taky nebyl špatný, takže taky určitě mrknu. Mozart in the Jungle tam nějak nevím, první díl byl takový nijaký. Určité části se mi líbili a jiné zase ne, natož že to má 30 minut. Tam jsem celou sérii nečekal, ale asi sex, drogy a vážná hudba táhnou.
The After bylo takové zajímavé. I když apokalyptické drama není zrovna můj šálek kávy, tak se mi to docela zamlouvalo a celá série? Proč Ne? Mozart in the Jungle mě docela bavilo. Opravdu ano, ale nevím, zda bych tomu dal celou sérii. Uvidíme.
Pilot The After jsem ze zvědavosti zkouknul a, jak říká HonZajs, bylo to celkem zajímavé. Sice trochu rozvláčný rozjezd, ale mělo to gradaci a konec byl celkem napínák. Tak jsem zvědav, jak s tím naloží. Řekl bych, že potenciál to má.
Tento článok ma pred troma mesiacmi nejako obišiel, ale teraz som naň narazila a poriadne ma prekvapil. Connellyho knihy o Harry Boschovi milujem, takže to, že bude celý seriál ma na jednej strane teší aj neteší. Na knihách mám rada práve to, že si postavy môžem predstavovať, ako chcem, v seriáli mi ich však ukážu priamo.. Ale aj tak som zvedavá, pilot si idem pozrieť a teším sa aj na ostatné epizódy :)
Bosch
Tak som pozrela pilot a moc ma neprekvapil.. Dúfala som síce, že vymyslia nejaký nový prípad, ale nedočkala som sa veru. Takto to bude len sfilmovaná kniha Mesto kostí, keďže pilot bol takých 50 strán z tej knihy (možno som napísala aj veľa, knihu som čítala už pred nejakým časom), ale aj tak ma to bavilo, vidieť postavy z knihy ožiť bolo fajn.. Som zvedavá na ostatok série, aj keď dej budem poznať už dopredu :D