Už jsem na něj zvědavá, v Dollhousu byl super. :)
Vypadá na sympaťáka, ale ať dá od Maury ruce pryč, chtěla bych, aby tvůrci prozkoumali, jestli by k Mauře šel Frankie.
allyska napsal(a):
Vypadá na sympaťáka, ale ať dá od Maury ruce pryč, chtěla bych, aby tvůrci prozkoumali, jestli by k Mauře šel Frankie.
Aby se z něj zase nevyklubal nějakej kriminálník, na ty má Maura "štěstí". :D Néé, Frankie ať si jde za Charlie, s Maurou si ho moc představit nedokážu. (PS: Na zprávu ti konečně odpovím snad o víkendu. ;))
Gabik.029 napsal(a):
Aby se z něj zase nevyklubal nějakej kriminálník, na ty má Maura "štěstí". :D Néé, Frankie ať si jde za Charlie, s Maurou si ho moc představit nedokážu. (PS: Na zprávu ti konečně odpovím snad o víkendu. ;))
Souhlasim k Mauře se Frankie absolutně nehodí.
Gabik.29 napsal(a):
... Néé, Frankie ať si jde za Charlie, s Maurou si ho moc představit nedokážu.
fandapcd napsal(a):
Souhlasim k Mauře se Frankie absolutně nehodí.
Ale no tak, dámy ;), přece byste neupřely mladému chlapci trochu toho štěstíčka :D
_karel_ napsal(a):
Ale no tak, dámy ;), přece byste neupřely mladému chlapci trochu toho štěstíčka :D
Vždyť to ani nezapadá do děje. :D NAJEDNOU si jí všiml? Čtyři série spolu pracovali, znal ji určo už před seriálem a najednou ji vidí jako něco víc než jen kolegyni a kamarádku ségry. To už mělo víc logiky, když se do ní zabouchl Tommy. :D
Jupí! Enver Gjokaj je fakt sympaťák ;) A jestli půjde o nějaké ty techtle s Maurou, tak bych mu držela pěsti! I když přiznám, že Frankiemu taky fandím :D Ale teď, když přijde Gjokaj... no, sorry, Frankie.
Já si Mauru s Frankiem taky nedokážu představit, nicméně by mě docela zajímala případná reakce Jane na další aférku s jejím bratrem :-D
Gabik.029 napsal(a):
Vždyť to ani nezapadá do děje. :D NAJEDNOU si jí všiml? Čtyři série spolu pracovali, znal ji určo už před seriálem a najednou ji vidí jako něco víc než jen kolegyni a kamarádku ségry. To už mělo víc logiky, když se do ní zabouchl Tommy. :D
Má slova sistaa :D
fandapcd napsal(a):
Má slova sistaa :D
*fist bump* ;D
Gabik.029 napsal(a):
*fist bump* ;D
Jejda, vždyť to není zas tak nemyslitelný, ne? Se podívejte třeba na "Přátelé", tam to bylo minimálně dvakrát...
IrmaVep napsal(a):
Jejda, vždyť to není zas tak nemyslitelný, ne? Se podívejte třeba na "Přátelé", tam to bylo minimálně dvakrát...
Já nevím, tam mi to přišlo takový přirozenější, třeba Chandler a Monica, navíc měli chemii, ale Mauru a Frankieho si spolu fakt představit nedokážu. :D
Gabik.029 napsal(a):
Já nevím, tam mi to přišlo takový přirozenější, třeba Chandler a Monica, navíc měli chemii, ale Mauru a Frankieho si spolu fakt představit nedokážu. :D
Jasně no, to chápu, že ti ty dva prostě nesedí. Já spíš reagovala na ten argument ohledně nelogiky :)
Gabik.029: Koukám, že si rozumíme nejen u RB :D
K tý nelogičnosti, podle mě to je dost nelogický. Celý čtyři sérky Frankie o Mauru nejevil zájem a najednou ke konci boom a big crush, ale to je tím, že Tamaro už nevěděla jak to ještě víc podělat před odchodem tak vymyslela tohle :D
fandapcd napsal(a):
Gabik.029: Koukám, že si rozumíme nejen u RB :D
K tý nelogičnosti, podle mě to je dost nelogický. Celý čtyři sérky Frankie o Mauru nejevil zájem a najednou ke konci boom a big crush, ale to je tím, že Tamaro už nevěděla jak to ještě víc podělat před odchodem tak vymyslela tohle :D
A podle tvé ikonky určitě i u Grey's. :)
Přesněěě, jsem to taky chtěla napsat, ale už jsem to radši nechala být. :D Myslím, že se rozhodla dobře, když odešla, asi si uvědomila, že už neví, jak se seriálem pokračovat dál, aby neklesl na kvalitě.
Gabik.029 napsal(a):
A podle tvé ikonky určitě i u Grey's. :)
Přesněěě, jsem to taky chtěla napsat, ale už jsem to radši nechala být. :D Myslím, že se rozhodla dobře, když odešla, asi si uvědomila, že už neví, jak se seriálem pokračovat dál, aby neklesl na kvalitě.
U Grey's taky :D
No troufám si říct, že bohužel neodešla dost brzo, protože o prvních dvou skvělých sériích to šlo rapidně dolů a bylo znát kterej díl psala Janet a kterej ne. Doufám, že to Jan Nash napraví a zvedne to.
fandapcd napsal(a):
U Grey's taky :D
No troufám si říct, že bohužel neodešla dost brzo, protože o prvních dvou skvělých sériích to šlo rapidně dolů a bylo znát kterej díl psala Janet a kterej ne. Doufám, že to Jan Nash napraví a zvedne to.
Taky doufám, Twitter zatím spamuje slušně, takže do ní vkládám velké naděje a doufám, že i její scénáře budou tak akční. :D
Gabik.029 napsal(a):
Taky doufám, Twitter zatím spamuje slušně, takže do ní vkládám velké naděje a doufám, že i její scénáře budou tak akční. :D
To jo se rozjela hned od začátku. Je vidět, že má proto to nováčkovský zapálení takže doufejme, že to vytáhne.
fandapcd napsal(a):
K tý nelogičnosti, podle mě to je dost nelogický. Celý čtyři sérky Frankie o Mauru nejevil zájem a najednou ke konci boom a big crush...
Ugh, dobře no, vzdávám se (ale myslím si svoje!) Dobrou ;)
IrmaVep napsal(a):
Ugh, dobře no, vzdávám se (ale myslím si svoje!) Dobrou ;)
Však to je v pořádku :D
Jako bojim se, zda nová tvůrkyně udrží kvalitu, btw já si teda nijak nevšimla kvalitovýho úpadku.
A co se týče Frankieho, tak si prostě na nic netroufl no, já je mám oba ráda a spolu by mi nevadili, tak se uvidí.
Btw mě překvapilo, že oba herci jsou ve skutečnosti stejně staří :D
allyska napsal(a):
Jako bojim se, zda nová tvůrkyně udrží kvalitu, btw já si teda nijak nevšimla kvalitovýho úpadku.
A co se týče Frankieho, tak si prostě na nic netroufl no, já je mám oba ráda a spolu by mi nevadili, tak se uvidí.
Btw mě překvapilo, že oba herci jsou ve skutečnosti stejně staří :D
Kvalita seriálu šla dolu po druhý sérii, kdy tvůrkyně z nezávislých, ženských, který aby byly happy nepotřebujou chlapa, udělala naivní "blbky" < to patří hlavně na Jane. Ta na začátku byla drsná, nezávislá atd., ale co z ní udělali pak z toho mi bylo špatně.