Diskuze k článku Do Agentů se vrací i Cobie Smulders!
Arkantos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
11. 4. 2014 / 11:09:50 (před 10 roky)
off

Kreteni. Dalsia nadveznost na soldiera.

litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
11. 4. 2014 / 11:26:52 (před 10 roky)
off

Narozdíl od neslušně vyjadřujícího se kolegy nade mnou jsem za provázanost ráda. Je to novinka, kterou si fanoušci mohou užít. Navíc ty provázanosti nejsou tak velké, aby ten, kdo neviděl Capa, tápal ve tmě.
Poslední díl AoS jsem si užila, a to jsem právě film ještě neviděla a nijak to zážitek neovlivnilo. Nicméně do toho 20. dílu se do kina snad už dohrabu :D.

Bored now...
aaaja
Uživatel od první verze | Cool level: 46 | Richard Hammond
11. 4. 2014 / 11:28:12 (před 10 roky)
off

Ještě kdyby z ní udělali v MCU stejnou mrchu, jako je v komiksech... :D

There are no cows in space.
Vachisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
11. 4. 2014 / 11:29:04 (před 10 roky)
off

Bože prosím ať nezruší nejlepší seriál na ABC...

LenkaTalaskova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
11. 4. 2014 / 11:38:23 (před 10 roky)
off

Moc se na Cobie těším. Přála bych si, aby se teď stala pevnou a stálou součástí týmu a seriálu.

LenkaTalaskova SMG lover
emily84
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
11. 4. 2014 / 12:00:04 (před 10 roky)
off
Arkantos napsal(a):

Kreteni. Dalsia nadveznost na soldiera.

Kdyby nebyla návaznost na filmy, tak seriál ani nevznikne.
Díky tomu je pak ve vysílání, hodně přestávek mezi epizodami - návaznost určitých dílů na film.

Teď se modlím aby ho hlavně nezrušily. Zrovna jsem byla v kině na kapitánovi - absolutně dokonalé

Arkantos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
11. 4. 2014 / 12:54:08 (před 10 roky)
off
litllewitch napsal(a):

Narozdíl od neslušně vyjadřujícího se kolegy nade mnou jsem za provázanost ráda. Je to novinka, kterou si fanoušci mohou užít. Navíc ty provázanosti nejsou tak velké, aby ten, kdo neviděl Capa, tápal ve tmě.
Poslední díl AoS jsem si užila, a to jsem právě film ještě neviděla a nijak to zážitek neovlivnilo. Nicméně do toho 20. dílu se do kina snad už dohrabu :D.

Ja do kina urcite nepojdem. Nie ze by som nechcel ale nemam momentalne volnych 6 hodin vecer aby som cestoval do susedneho mesta. A ked vezmem do uvahy aku sledovanost mala epizoda 17 ktorej odvysielanie bolo kvoli kapitanovi odsunute tak je jasne ze ta nadväznost skodi a nie pomaha.

Kdyby nebyla návaznost na filmy, tak seriál ani nevznikne.
Díky tomu je pak ve vysílání, hodně přestávek mezi epizodami - návaznost určitých dílů na film.

Znova. Ked vidim hodnoty sledovanosti tak im to nepomaha. Serial je skvely, a casti boli skvele aj bez previazanosti. A dovolim si pochybovat o tom ze by serial nevznikol keby nebolo filmu. V dnesnej dobe su superhrdinovia a podobne tvory rovnako v kurze ako duchariny a upiry pred par rokmi.

Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
11. 4. 2014 / 13:50:01 (před 10 roky)
off
Arkantos napsal(a):

Ja do kina urcite nepojdem. Nie ze by som nechcel ale nemam momentalne volnych 6 hodin vecer aby som cestoval do susedneho mesta. A ked vezmem do uvahy aku sledovanost mala epizoda 17 ktorej odvysielanie bolo kvoli kapitanovi odsunute tak je jasne ze ta nadväznost skodi a nie pomaha.

on to mohl být stejný důvod jako máš ty, ještě neviděli film tak se radši nekouknout na seriál
P.S. stáhni si Camverzi

Go GOATS
Willow R.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
11. 4. 2014 / 15:23:09 (před 10 roky)
off

Dalsi diel s naviazanostov na Kapitana fakt si to uz musym pozriet.

Furiant
Autor článku | Cool level: 84 | Dr. Horrible
11. 4. 2014 / 16:48:18 (před 10 roky)
off

Myslím, že už ze stylu psaní těch mých článků je jasné, že se na Cobie (a toho dalšího herce ze včerejšího článku) těším jak malej. :D I ta provázanost s filmy se mi líbí, je fajn vidět dopad filmů i do seriálů, takže já jsem spokojenej... :))

Jo, a taky bych klidně bral Cobie jako hlavní postavu ve druhé sérii Agentů, stejně tak třeba klidně i Amandu Righetti (když Mentalista nejspíš skončí a Amanda tam stejně už ani nehraje), která se jako agentka S.H.I.E.L.D.u objevila v závěru prvního dílu Capa. :)

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
paldys
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
11. 4. 2014 / 16:54:15 (před 10 roky)
on

Na Cobie se v Agentech dost těším. Ty návaznosti stejně většinou nebývají nic extrémního, co by prozrazovalo úplný děj filmu a dle mě je to výborný způsob, jak pozvednout seriál.
Teď jenom doufat, že ABC nám seriál nezruší, od desátého dílu hltám díl za dílem :D :)

Furiant
Autor článku | Cool level: 84 | Dr. Horrible
11. 4. 2014 / 18:03:19 (před 10 roky)
off

Do článku přidána první fotka Cobie z epizody 1x20... :)

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Sleslikslicka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
11. 4. 2014 / 20:08:16 (před 10 roky)
off

Však to je to nejlepší na Marvelu, ta provázanost. Ve spoustě komiksů mě baví právě narážky na ostatní superhrdiny. Ještě jsem Capa neviděla, ale jestli je to alespoň trochu podle komiksu, tak mám stejně dávno vyspojlerováno :).

A ano, to neustálé přerušování seriálu škodí. Člověk by řekl, že když jsou premiéry filmů naplánované dlouho dopředu, mohli by rozplánovat i seriál tak, aby neměl tolik mezer.

Ale co naděláš, Thorem nezatopíš. Snad AOS čeká ještě spousty vydařených epizod.

Nobody expects the spanish inquisition!