Ale jistěže bude!
HoD mívá celkem stabilní sledovanost, tak podle mého bude. Přece se ještě musí dát v další sérii dohromady s Wadem. :D
Veruuuu napsal(a):
HoD mívá celkem stabilní sledovanost, tak podle mého bude. Přece se ještě musí dát v další sérii dohromady s Wadem. :D
Cože? Oni spolu ještě nejsou? WTF?
Kroupenka napsal(a):
Cože? Oni spolu ještě nejsou? WTF?
Koukáš na Nově? Nechci spoilerovat, ale už někdy v 16. díle 2. řady se rozejdou...
L.e.e.n.e.e napsal(a):
Koukáš na Nově? Nechci spoilerovat, ale už někdy v 16. díle 2. řady se rozejdou...
Nova+dabing=hrůza. Dívám se normálně na webu a právě jsem skočila 1. sérii. Osobně nechápu co Zoe na Georgovi vidí, kdybych si měla já vybrat tak beru Wada všema deseti.
Kroupenka napsal(a):
Nova+dabing=hrůza. Dívám se normálně na webu a právě jsem skočila 1. sérii. Osobně nechápu co Zoe na Georgovi vidí, kdybych si měla já vybrat tak beru Wada všema deseti.
To já jenom, že to na tý Nově teď tak vychází, tak jsem tipovala :D. Wade je nejlepší.... Moct, tak Georgeovi napálím pěstí tak moc, až by odletěl někam do vesmíru a nikdy se nevrátil :3. Aneb - aleluja Lemon :D.
Jinak, všimla jsem si, že se ptáš, jestli spolu JEŠTĚ nejsou. Byli spolu, od konce 1. série. Tak nějak. Postupně i byli normálně "ve vztahu". V 16. díle 2. série se ale rozejdou.
O seriáli s názovom "":htp://www.serialzone.cz/seriál/vzpominky/ na CBS som ešte nepočul
Čo sa týka HoD:
dúfam, že to bude stačiť
Finální čísla: Last Man Standing, The Neighbors si o desetinu polepšily. Grimm, Blue Bloods a Hannibal o jednu desetinu klesly.
Co HOD nadělá, v pátek?