Diskuze k článku Jsi nejslabší a máš padáka
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
13. 1. 2008 / 12:57:26 (před 16 roky)
off

Osobně si mylsím, že to hodně seriálů zabije a nakonec stejně ve většině požadavků sceníristi odstoupí.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
weri
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
13. 1. 2008 / 12:58:12 (před 16 roky)
off

Docela chápu scénáristy, že chtějí mít větší podíl na zisku ze seriálů, které vlastně vymysleli a které hodně nesou...ale na druhou stranu mě hrozně se**, že několik skvělých seriálů jde kvůli tomu do kopru. Prison Break nebo Lost jsou seriály, které jsem si oblíbil a vůbec mě netěší, že kvůli tahanicím o peníze budou končit tak brzy... vždyť u Lostů se mluvilo o 6.sezónách a závěrečném filmu, teď bude konec už ve 4.sezoně, to je zatracený zkrácení.
Ještě jsem zvědavej, jestli se v únoru budou slavnostně předávat Oscaři, jestli to kvůli tomu taky nepůjde do háje...

weri - chybař tohodle webu (tedy zatím neexistující sekce)
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
13. 1. 2008 / 12:59:37 (před 16 roky)
off
weri napsal(a):

Ještě jsem zvědavej, jestli se v únoru budou slavnostně předávat Oscaři, jestli to kvůli tomu taky nepůjde do háje...

Půjde. :-) Prý bude ceremoniál beze slov. :-D To jsem zvědavej, co z toho může vzejít.

BTW ten konec po osmi dílech jsem pochopil, že je jen pro tenhle rok, ne?

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
weri
13. 1. 2008 / 13:05:43 (před 16 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Půjde. :-) Prý bude ceremoniál beze slov. :-D To jsem zvědavej, co z toho může vzejít.

Tak to je super, tak to nebude problém s překladem:-D

weri - chybař tohodle webu (tedy zatím neexistující sekce)
scr00chy
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 14 | Emma Swan
13. 1. 2008 / 13:17:37 (před 16 roky)
off
weri napsal(a):

vždyť u Lostů se mluvilo o 6.sezónách a závěrečném filmu, teď bude konec už ve 4.sezoně, to je zatracený zkrácení.

Klid, čtvrtá série sice bude kvůli stávce jen poloviční, ale ta další série bude o těch osm dílů delší a všechno ostatní pořád platí. To, že některé seriály (vlastně drtivá většina) končíletos předčasně, neznamená, že končí úplně.

Každopádně mi přijde zbytečný psát článek o vlivu stávky na Prison Break, když to ovlivnilo asi další padesát seriálů. Takhle to vypadá, že na to doplatil jen Heroes a PB :)

Aleee
13. 1. 2008 / 14:11:25 (před 16 roky)
off

Na stávku scenáristů dojely třeba Zoufalé manželky, Tráva, o té nejsou zmínky asi také kvůli stávky, to jsou pro mě dva seriály, které mě momentálně zajímají nejvíce z těch, kterých se stávka dotýká...

Mrzí mě, že zrušili Glóby, sice jsem se na ně nikdy nedívala živě, ale po obrázcích a videích z ceremoniálu jsem pátrala na netu vždy. A pokud půjdou do kopru i Oscaři, tak to mě docela namíchnou, jelikož na to se už delší dobu těším.

Ale na druhou stranu scenáristy chápu, vím, že jsou neprávem opomíjeni a prakticky to celé napíšou a vymyslí, takže kdyby nebylo jich, nebyly by žádné filmy, seriály ani show. Ale měli by se nějak urychleně dohodnout, protože trpí diváci. I když poslední stávka v roce 1988 trvala přes rok, ne? Tak kdo ví...

Mám-li být za něco souzená, tak ať je to veliké!
Martin
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 8 | Kryton
13. 1. 2008 / 14:33:12 (před 16 roky)
on
scr00chy napsal(a):

Každopádně mi přijde zbytečný psát článek o vlivu stávky na Prison Break, když to ovlivnilo asi další padesát seriálů. Takhle to vypadá, že na to doplatil jen Heroes a PB :)

Asi tak a hlavně neobsahuje nic nového. A potom jsem si také vždycky myslel, že článek je trochu delší útvar, než tři delší věty, z nichž ještě jedna upozorňuje na diskuzi, o které určitě nikdo neví.

Raz, dva, tri, čaťíre, pjať,vyšel zajčik paguľjať.Vdrug achótnik vybegájeťprijamo v zajčika strilájeť.Pif, paf, oj, oj, oj,ubegájeť zajčik moj.
AdiegoA
Autor článku | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
13. 1. 2008 / 14:33:16 (před 16 roky)
off
Aleee napsal(a):

Na stávku scenáristů dojely třeba Zoufalé manželky, Tráva, o té nejsou zmínky asi také kvůli stávky, to jsou pro mě dva seriály, které mě momentálně zajímají nejvíce z těch, kterých se stávka dotýká...

Mrzí mě, že zrušili Glóby, sice jsem se na ně nikdy nedívala živě, ale po obrázcích a videích z ceremoniálu jsem pátrala na netu vždy. A pokud půjdou do kopru i Oscaři, tak to mě docela namíchnou, jelikož na to se už delší dobu těším.

Ale na druhou stranu scenáristy chápu, vím, že jsou neprávem opomíjeni a prakticky to celé napíšou a vymyslí, takže kdyby nebylo jich, nebyly by žádné filmy, seriály ani show. Ale měli by se nějak urychleně dohodnout, protože trpí diváci. I když poslední stávka v roce 1988 trvala přes rok, ne? Tak kdo ví...

Mě Glóby moc nemrzí a pokud na stávku dojedou i oscaři, tak nad tím mávnu rukou. Rok od roku se mi to zdá jako čím dál nechutnější politikaření

Filmový nadšenec, seriálový fanda.
TSZZ
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
13. 1. 2008 / 15:07:08 (před 16 roky)
off

Tak stavka jiste neni prijemna,urcite muze mrzet brzky konec druhe sezony Heroes,ale konkretne u Prison Breaku je mi to celkem jedno protoze treti sezona mi prisla uz zbytecna a docela nudna...

AdiegoA
13. 1. 2008 / 15:14:38 (před 16 roky)
off
TSZZ napsal(a):

Tak stavka jiste neni prijemna,urcite muze mrzet brzky konec druhe sezony Heroes,ale konkretne u Prison Breaku je mi to celkem jedno protoze treti sezona mi prisla uz zbytecna a docela nudna...

Já jsem přestal koukat pravidelně někde kolem 13. dílu druhý série. Už tehdá to nebylo nic moc.

TSZZ
13. 1. 2008 / 15:20:11 (před 16 roky)
off
AdiegoA napsal(a):

Já jsem přestal koukat pravidelně někde kolem 13. dílu druhý série. Už tehdá to nebylo nic moc.

Jojo, hodne lidi mi rikalo ze se jim uz druha sezona nelibi,me prave hrozne bavila,poslednich par dilu sem opravdu hltal a obvykle ani necekal na titulky...ale o to vetsi zklamani byla treti.

AdiegoA
13. 1. 2008 / 15:25:05 (před 16 roky)
off
TSZZ napsal(a):

Jojo, hodne lidi mi rikalo ze se jim uz druha sezona nelibi,me prave hrozne bavila,poslednich par dilu sem opravdu hltal a obvykle ani necekal na titulky...ale o to vetsi zklamani byla treti.

Mě ve třetí řadě dost rozesmívalo, když se tvůrci snažili zvedat sledovanost šokujícími zvraty, např. uříznutá hlava dr. Sáry.

TSZZ
13. 1. 2008 / 15:30:55 (před 16 roky)
off
AdiegoA napsal(a):

Mě ve třetí řadě dost rozesmívalo, když se tvůrci snažili zvedat sledovanost šokujícími zvraty, např. uříznutá hlava dr. Sáry.

Tak,tak...nebo ten cernoch,co ma bejt kapo cely Sonji vypada jako takovej dobrosrdecnej strejda.No zkratka, konec tohodle me opravdu moc nemrzi...

AdiegoA
13. 1. 2008 / 15:33:17 (před 16 roky)
off
TSZZ napsal(a):

Tak,tak...nebo ten cernoch,co ma bejt kapo cely Sonji vypada jako takovej dobrosrdecnej strejda.No zkratka, konec tohodle me opravdu moc nemrzi...

Tak to jsme dva. Navíc ušetřím pár giga měsíčně na stahování :-)

TSZZ
13. 1. 2008 / 15:40:00 (před 16 roky)
off
AdiegoA napsal(a):

Tak to jsme dva. Navíc ušetřím pár giga měsíčně na stahování :-)

Tak ted behem stavky se tech giga usetri dost:-)))Ja mam sice mesicni download bez limitu ale zas mam radost z toho volnyho casu:-)

AdiegoA
13. 1. 2008 / 15:49:09 (před 16 roky)
off
TSZZ napsal(a):

Tak ted behem stavky se tech giga usetri dost:-)))Ja mam sice mesicni download bez limitu ale zas mam radost z toho volnyho casu:-)

Hmm, to se máš, já mám doma na měsíc ubohých 10 Giga, ale přes týden v Plzni je to lepší, tam máme taky neomezeno. Teď místo seriálů doplňuju filmotéku o skvosty, po kterých jsem vždycky toužil a nějak nebyl čas.

AlexKapranas
Uživatel od první verze | Cool level: 2 | Jake Harper
15. 1. 2008 / 21:46:02 (před 16 roky)
off

Prison Break měl skončit po 14 dílech první série a nebylo by co řešit...:-)

Drink. Girls. Arse. Feck Off!
MaxQ
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
16. 1. 2008 / 17:39:03 (před 16 roky)
off
AlexKapranas napsal(a):

Prison Break měl skončit po 14 dílech první série a nebylo by co řešit...:-)

Amen. Kdyby to ukončili dle původního záměru 13 epizodou, a na promyšlení případného pokračovaní si vzali dost času, byl by to pecka seriál na který by člověk i po letech rád vzpomínal. Takhle je to jen nešťastný exemplární příklad jak chtivost dokáže pohřbít sebelepší projekt.