BMS do toho, go goats
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=el9V2lwRb50
...ale spíš seriál s nálepku guilty pleasure.
*s nálepkou
:)
L.e.e.n.e.e napsal(a):
*s nálepkou :)
Prvně jsem se lekl, že tam mám chybu :)
Pajky napsal(a):
Prvně jsem se lekl, že tam mám chybu :)
jen ti vypadlo písmenko "o" :)
L.e.e.n.e.e napsal(a):
jen ti vypadlo písmenko "o" :)
a to jsem si to teď četl a říkám si, že tam chyba není :)
Pajky napsal(a):
a to jsem si to teď četl a říkám si, že tam chyba není :)
Každý se přeci občas přehlédne :).
Autor článku viděl seriál?
ševča napsal(a):
Autor článku viděl seriál?
Ano, viděl, proč?
Pajky napsal(a):
Ano, viděl, proč?
Že píšeš o maturitním ročníku, když se to odehrává na vysoké.
ševča napsal(a):
Že píšeš o maturitním ročníku, když se to odehrává na vysoké.
Jo, tak to mi úplně uniklo. Pravděpodobně chyba v překladu, když jsem chtěl psát o "posledním" ročníku, ale trochu to ozvláštnit. Přitom vím, že se to neodehrává na střední, tak nevím proč mi tam vlezla maturita.
Pajky napsal(a):
Jo, tak to mi úplně uniklo. Pravděpodobně chyba v překladu, když jsem chtěl psát o "posledním" ročníku, ale trochu to ozvláštnit. Přitom vím, že se to neodehrává na střední, tak nevím proč mi tam vlezla maturita.
ševča rada podpichuje :))
Pajky napsal(a):
Však jo :). Já jsem si říkala, žes to třeba neviděl a překládal si nějaký článek jako předlohu. V angličtině to může být přeloženo stejně.
inekafe: Tebe to muselo dožrat :D.
tak mě u ševči vždycky udivuje jak se kouká na ty starý články
Salem napsal(a):
tak mě u ševči vždycky udivuje jak se kouká na ty starý články
Víš, já si nic nečtu hned, strčím si to do záložek. Jednoduče sleduju moc seriálů a nestíhám držet krok s tím, jak se vysílají, a mám ve zvyku chodit na tolik spoilerových stránek - je mi líto těch článků nevyužít. Takže se k něčemu dostanu i s dvouletým zpožděním.