Já osobně mám raději Conana, nebo Craiga Fergusona. Ale Letterman byl lepší průměr, najdou se i mnohem nudnější (Jay Leno například...).
Já ho mám rád. Asi nejelepší pořad, když se chceš o tom hostovi něco dozvědět.
Jinak za mě jasná jednička Graham Norton a po něm hned Conan.
Tak tohle už není moc novinka. Navíc už minul týden bylo oznámeno, že ho nahradí Stephen Colbert ;)
SaNcHeZ napsal(a):
Tak tohle už není moc novinka. Navíc už minul týden bylo oznámeno, že ho nahradí Stephen Colbert ;)
Tak tak :) už i Ellen si z toho dělala srandu ve své show :)
Renusska napsal(a):
Tak tak :) už i Ellen si z toho dělala srandu ve své show :)
Craig taky :D
logickej tah od CBS s tim Colbertem, protože podle nedávnýho průzkumu co jsem viděl tušim na IGN vyplynulo že je Colbert mezi američanama zdaleka nejoblíbenějším moderátorem
Uznávám, že těsně před posláním ke korekci, jsem se mohla kouknout zdali nebyl již někdo vybrán, avšak vubec me nenapadlo, že podle mě v tak krátkém čase, již někoho zvolí. Colberta, jeho moderování neznám, tak uvidím. Mně osobně by se libilo Late Show with Neil Patrick Harris. :-)
Jon Stewart sa s ním lúčil už pred dvoma týždňami vo svojej šou. Tieto nočné šou nemusím, až na daily show, chlap sa fakt vyzná a humorne poukazuje na reálne problémy a hlúposti ludí. Dokonca ma zaujala aj jeho predvolebná debata s Bill O´reillym.