to fakt nechápu, arrow díl od dílu lepší :/ jestli mi to zruší tak to nepřežiju :D
Mescalamba napsal(a):
Hm.. Arrow je family drama. Což už asi lidem leze krkem..
Přesně tak! Čekal jsem od toho mnohem víc :-(
Není to jen family drama .... je tam od každýho trochu ... na facebooku mu všichni fanoušci lezou do .... a když se maj koukat tak na to kašlou ... ůžasný :(
12Nicol napsal(a):
to fakt nechápu, arrow díl od dílu lepší :/ jestli mi to zruší tak to nepřežiju :D
Však je 3 série potvrzena :-D
Firox napsal(a):
Však je 3 série potvrzena :-D
to je sice pravda, ale např. Ripper Street taky zrušili a pak zas obnovili, 3. série bude, ale na tu 4. už to nevidim
12Nicol napsal(a):
to je sice pravda, ale např. Ripper Street taky zrušili a pak zas obnovili, 3. série bude, ale na tu 4. už to nevidim
Jestli vydrží začátek třetí série aspoň na 0.5, možná i 0.4, tak bude i 4.S. Třeba pomůže i Flash. Doufáme asi všichni :)
jukab napsal(a):
Jestli vydrží začátek třetí série aspoň na 0.5, možná i 0.4, tak bude i 4.S. Třeba pomůže i Flash. Doufáme asi všichni :)
Jak by tomu mohl pomoci Flash?
Pokud vím, tak ratingy jsou ke konci roku vždycky o něco horší, než na začátku, ačkoli ty neustálé přestávky tomu teď taky nijak nepomůžou. :) No, věřím, že CW zatím Arrowa nezruší - pořád je to nejsledovanější seriál stanice.
Na Arrowa kouká už snad každý.
Mescalamba napsal(a):
Hm.. Arrow je family drama. Což už asi lidem leze krkem..
O čem bys chtěl aby to jako bylo?
Ještě, že je u Survivoru sledovanost stále perfektní. Škoda jen, že u the 100 je rating tak malý. Sice to je béčkový seriál a herecké výkony jsou sem tam k smíchu, ale své kouzlo to má. Tím myslím, stačí změnit režiséry, naučit ty děti trochu vážnosti, trochu té zápletky s "místními" a mohlo by to být perfektní. :)
Tak já nevím, já se sekla na začátku série, ta věčně nasraná Laurel a Colton Hayes, který se všude tváří jenom nasraně, ten radní - opět věčně nasraný... To už fakt nebylo na sledování.