MichelleCZSP napsal(a):
Chybí mi tam George Clooney a Brad Pitt :)
To jsou jen jednoepizodní hvězdní hosti. :) Tyhle postavy se většinou zdrží na delší dobu nebo svou účast víckrát opakují.
To je super článek :) Mě tam chybí Brad Pitt a Robin Williams, byl tam sice asi tři minuty v tom díle, ale pobaví mě :D
Mě tam chybí Dermot Mulroney, ten se mi tam moc líbil.. :)
Nejlepší kuře a kachna :)...Reese Witherspoon♥
Môj top skvelá Christina Applegate , a samozrejme Duck and Chick :))
Zajímavý je, že ten herec co hrál Eddieho byl potom i v Joey kde zase hrál Joeyho nejlepšího kamaráda ze školy. ;)
Super. :) Mě tam chybí naháč z protějšího bytu, ale chápu, že ho nelze zařadit do fotoreportáže... :)
MichelleCZSP napsal(a):
Přesně tak! Chybí mi doktoři :)
Za mě asi nejvíc pobavil Selleck a Willis :D
Kachna a kuře nejlepší :D Málem jsem ztratila naději, že tam budou :)
MichelleCZSP napsal(a):
a Charlie Sheen v námořnické uniformě :-)
Applegatka a Witherspoonka tam taky byly jen na skok... Takže mi tam chybí doktoři George Cloony a Noah Wyle (v té době doktoři v ER), námořník Charlie Sheen a Brad Pitt... Dermot Mulroney byl taky důležitá postava...
A mně v seznamu chybí kromě již zmíněných i Jean-Claude van Damme (hrál sám sebe) a Danny DeVito. Z dalších známých, co kluci randili, byly např. Rebecca Romijn nebo Brooke Shields. ;)
Ale jinak super fotoseznam! Díky!
Julia Roberts byla taky v nějaké té epizodě :) David Arquette v roli stalkera mě taky bavil, no a mužská chůva Freddie Prince jr., ještě Sean Penn, Susan Sarandon.
Lisa Kudrow tam měla i jinou roli než Phoebe? Neviděl jsem všechny díly, tak bych někoho prosil o osvětlení. :)