Diskuze k článku SARS: Deníky padají mezi průměr
Ketrin
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
18. 4. 2014 / 18:22:33 (před 10 roky)
off

No u těch deníků se už ani moc nedívím.. Dřív to byl můj nejoblíbenější seriál, a pořád jsem je bránila, ale už i já teď musím říct, že čím déle je dávají, tím je to větší a větší kravina :/

Just_reyna
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
18. 4. 2014 / 18:35:51 (před 10 roky)
off
Ketrin napsal(a):

No u těch deníků se už ani moc nedívím.. Dřív to byl můj nejoblíbenější seriál, a pořád jsem je bránila, ale už i já teď musím říct, že čím déle je dávají, tím je to větší a větší kravina :/

Mám to stejně poslední dobou je to opravdu hroznej opruz, koukám na to už jen z povinnosti.

Never accept an apology from someone who just sucker punched you.
Boučis
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
18. 4. 2014 / 18:48:33 (před 10 roky)
off

Tvůrci deníků asi jedou na hodně kvalitním zboží dodávaným panem Whitem :D Pátá řada je totální propadák. Snad se proberou a připraví zase koukatelnou show! :)

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck."
vmvladko
18. 4. 2014 / 19:44:09 (před 10 roky)
off

tý gejovia a lesbi konečne spadli na minimum (evil laugh)

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
19. 4. 2014 / 08:20:43 (před 10 roky)
on

Finální čísla: Grey's Anatomy si o jednu desetinu polepšil. Scanal se sice v ratingu nezměnil, ale nárůst počtu celkových diváků z této epizody dělá nejsledovanější díl v historii seriálu.

Leslie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
19. 4. 2014 / 10:04:32 (před 10 roky)
off

Buďme k sobě upřímní - Deníky si poslední dobou nic jiného nezaslouží. :)) Nemůžu jinak, než souhlasit s komentářem Ketrin (ačkoli to můj úplně nejoblíbenější seriál nikdy nebyl, jednu dobu jsem ho docela hltala).

Cherry :-*
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
19. 4. 2014 / 16:08:01 (před 10 roky)
off

Opravdu TVD mě už moc nebaví. Když jsem s tímto seriálem začínala, tak jsem hltala každý díl a netrpělivě vyčkávala na další. Dnes už ani nevím, kdy přesně vychází. Kouknu se, když na něj náhodou narazím, ale je to asi tak s týdenním opožděním. Přesto hodlám věrně koukat až do konce ( Asi doufám, že se proberou a začnou nás deníky zase bavit. - Přece jen naděje umírá poslední.)

Seriály jsou moje droga a tato stránka je bránou do sedmého nebe. - Cherry :-*
blunta
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
20. 4. 2014 / 10:38:14 (před 10 roky)
off

nevíte někdo, kdy bude nová řada Parenthood? :) díky

Dani ʕ۰ᴥ۰Ɂ
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
20. 4. 2014 / 10:55:41 (před 10 roky)
on
blunta napsal(a):

nevíte někdo, kdy bude nová řada Parenthood? :) díky

Seriál zatím nebyl obnovený. Pokud ho NBC obnoví, tak pravděpodobně opět klasicky od září :)

bara.klemptova
20. 4. 2014 / 16:56:50 (před 10 roky)
off

Abych řekla pravdu už mě deníky taky moc neberou,spíše vůbec,protože jsem fanoušek Deleny a v poslední době jí tam moc není.A proto doporučuji kouknout se na spin-off k deníkům The Originals s původnímy upíry a těhotnou vlkodlačicí,tento seriál má alespoń smysl a rozhodně je lepší než deníky.

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
21. 4. 2014 / 08:27:00 (před 10 roky)
off

Taky mě Deníky tolik neberou. Už ne. Dějová linka je strašné nudná, koukám se na to už jen kvůli Stefanovi. Trapnou Delenu přetáčím, protože na ty jejich scény se nedá dívat. Pomohla by už jen rána z milosti.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Editováno: 1x | Naposledy: 21. 4. 2014 / 08:28:06
petruska.77
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
21. 4. 2014 / 23:28:21 (před 10 roky)
off