Snad bude Hannibal skákat i dál. :)
Celkem se obávám o Hart of Dixie...
L.e.e.n.e.e napsal(a):
Celkem se obávám o Hart of Dixie...
Myslím, že poslednú (aj keď možno skrátenú) sériu dostaneme :)
Lill napsal(a):
Myslím, že poslednú (aj keď možno skrátenú) sériu dostaneme :)
Hlavně aby to skončilo, jak má :-). Ale pokud tahle série skončí nějak blbě a další už nebude, jsem v háji. I když, je to CW, takže i tenhle rating by mohl stačit...
L.e.e.n.e.e napsal(a):
Hlavně aby to skončilo, jak má :-). Ale pokud tahle série skončí nějak blbě a další už nebude, jsem v háji. I když, je to CW, takže i tenhle rating by mohl stačit...
Tam ide o syndikáciu (neviem, či je takto to slovo v slovenčine:D), keď budú mať 4 série, tak seriál môžu predať a začne im zarábať, čiže tam sa ja osobne najmenej bojím neobnovenia :)
Lill napsal(a):
Tam ide o syndikáciu (neviem, či je takto to slovo v slovenčine:D), keď budú mať 4 série, tak seriál môžu predať a začne im zarábať, čiže tam sa ja osobne najmenej bojím neobnovenia :)
Tak ještě že tak. :)
Lill napsal(a):
Tak jedine tá sydikácia ju môže zachrániť lebo sledovanosť je totálna pohroma horšie je na tom len Beast a Carrie. Tieto tri seriály sú podľa mňa hlavný kandidáti na zrušenie.
24ron24 napsal(a):
Tak jedine tá sydikácia ju môže zachrániť lebo sledovanosť je totálna pohroma horšie je na tom len Beast a Carrie. Tieto tri seriály sú podľa mňa hlavný kandidáti na zrušenie.
Tohle ani neříkej!
Hannibal je super!
Jen tak dál Hannibale! Už jen stačí potvrzení další série. :)
Finální čísla: Last Man Standing si o desetinu polepšil. Hannibal šel o jednu desetinu dolů.
Hannibal je fajn sleduju :)