Všetky seriály, ktoré pozerám máju series low... nechápem tých američanov na čo potom pozerajú, ked všetko klesá....
Seriály na CW za chvilku půjdou ratingem do mínusu :)
2 Broke Girls klesá, TTP jsou úplně na dně, takže je nejspíš skutečně zruší, fakt paráda... Nechápu to, přitom se z TTP vyklubala docela kvalitní podívaná! Nechci, aby zrovna tenhle seriál CW smetla ze stolu. :/
Thadreth napsal(a):
2 Broke Girls už jsou dávno obnovený na čtvrtou řadu. :)
Já ten komentář o zrušení poznamenala na adresu The Tomorrow People. ;) A na 4. řadu 2BG se těším, snad si tenhle sitcom najde ještě víc diváků. Doufejme.
Ještě že mě tady nic nezajímá :) CW má letos dost vyrovnané výsledky u Star, Tomorrow, Dixie a Reign - první dva půjdou dle mě z kola ven
U TTP je to smutné, dokonca aj Star-Crossed malo viac divákov. Ale čo som prekvapená, pri Star-Crossed sa celkom bavím a dúfam, že keď vedia, že to neobnovia, vymyslia aj nejaké uspokojivé finále. A na S-C si nikdy nepozerám promo, ale dnes som epizódu hneď nevypla a z toho proma na nasledujúci týždeň som teda nemohla :D :D
Finální čísla: The Voice, Dancing with the Stars a Bones si o desetinu polepšily.