Měl jsem v plánu to zhlédnout, a bohužel jsem tak učinil. Příšernost nad příšernosti. Můj názor je úplně stejný, jako Fruikův:
+ široko daleko nic
- všechno od začátku do konce
Tohle asi opravdu mluví za vše. Bože, když už konečně začnou točit kvalitní seriály.
A sakra.
Předloha (dá-li se to tak nazvat), se mi v celku líbila, protože se to odehrávalo převážně ve škole a školní filmy já velmi rád. Ale vaše hodnocení jsou jako varovný znak, který říká: Stůj dál, pokud nechceš ztratit 30 minut života! a s vašimi hodnoceními většinou souhlasim.
Ale asi to risknu.
Sakra. Hned při přečtení titulku jsem si říkal, odkud sakra ten název znám. A hle, pak jste mi to připomněli - film. :-)
Filmová předloha byla fajn, filmy z prostředí škol si vždy oblíbím.
Watchlist mám momentálně celkem nabitý a vaše hodnocení vysílají celkem jasný signál.. Ale něco ve mně mi říká, že když bude volná chvilka, měl bych alespoň ten pilot vyzkoušet... :-)
Film se mi líbil, ale tohle asi vynechám... Nevím proč, ale herečka v hlavní roli roli mi přijde strašně nesympatická...
Paradoxně jsem se nejvíce "pobavila" u scén, kdy ta blonďatá ošklivka o sobě mluví jako o sexbombě..
Zas tak hrozné to úplně nebylo myslím si, že už jsem viděl podstatně horší piloty k sitcomům. :)
Necro napsal(a):
Zas tak hrozné to úplně nebylo myslím si, že už jsem viděl podstatně horší piloty k sitcomům. :)
Súhlasím s tebou. Už som videla aj horšie piloty s nesympatickejšími hercami v hl. úlohe. Napr. taká Robin z HIMYM mi bola nesympatická od začiatku do konca a aj tak som seriál pozerala celých 9 rokov. Keď je raz hl. postava mrcha, tak by tak mala aj pôsobiť. Ani Cameron Diaz nie je až taká sexbomba a film bol sranda. Toto má určite potenciál a len na základe sympatií/nesympatií by som celý seriál neodpisovala. :)
Pod to se můžu jen podepsat. Musím říct, že mě to i docela bavilo. Rozhodně si myslím, že třeba Ben and Kate byl na tom ještě hůře. :D
Ben a Kate už je minulá sezóna, ale tam mi ti lidi přišli příjemnější :D
ragelly, vie sa už, aká bola sledovanosť pilotu?
Hlavná postava síce simpatická nie je, ale serál až taká tragédia tiež nie je.
Párkrát jsem se usmál, ale převažuje tam množství tak nechutně přehraných momentů až je mi z toho špatně. Možná se změnou herečky v hlavní roli by se něco změnilo, ale Ari Graynor je jedna z mála hereček, kterou si pamatuji, protože je mi bytostně nesympatická v každý roli.
druhá časť bola výrazne lepšia ako pilot :) seriál začína naberať dobrý smer a myslím, že to bude podobné ako pri draculovi. veľké očakávania na začiatku, pilot pre väčšinu divákov sklamaním a s každou časťou prišlo zlepšenie. určite nezatracovať po prvej časti :)
Já jsem to odsoudila ještě před trailerem, nakonec jsem to kvůli Ryanovi zkusila a ragelly to vystihla skoro přesně, jen bych nechválila tak ty vedlejší postavy.