Z těchto sleduju 2 Broke Girls, Criminal Minds, TBBT a Mentalistu. Na toho jsem zvědavá asi nejvíc, zvlášť pokud to bude fakt úplně poslední díl.
Jinak u CM - Garcia je holka. :)
teď sice zaostávám ve sledování, ale už se nemůžu dočkat a zároveň se bojím.
To toho moc neprozradili. Ale to je dobře.
Ouch. Sice to asi láká, ale takhle jsi do finále vytvořila hned dva nový páry, mejsou to páry, ale přímo ty právnické firmy/kanceláře, které mají v názvu hlavní partnery. A druhá ze zmíněných firem je spíš Lockhart/Canning, protože Will je v názvu firmy jen jaksi symbolicky. ;) A Alicia není žádná Alicie. :D
Asi se začnu zajímat o Mentalistu :-)!
xtomas252 napsal(a):
Ouch. Sice to asi láká, ale takhle jsi do finále vytvořila hned dva nový páry, mejsou to páry, ale přímo ty právnické firmy/kanceláře, které mají v názvu hlavní partnery. A druhá ze zmíněných firem je spíš Lockhart/Canning, protože Will je v názvu firmy jen jaksi symbolicky. ;) A Alicia není žádná Alicie. :D
Jsme rádi, že máš radost. :D A za chyby se omlouváme, snad je to už správně. :)
Seraphine313 napsal(a):
Jsme rádi, že máš radost. :D A za chyby se omlouváme, snad je to už správně. :)
No radost právě nemám, tos to teda vymňouk, law firm bych nechal jako advokátní kancelář, popřípadě spíš jako právnickou firmu, přeci jen se nejedná o žádnej zavšivenej kutloch, ale o docela rozsáhlé firmy, druhá zméněná má i několik poboček. Společnosti jsou třeba obchodní, akciové, komanditní, ale právní a právnické ve smyslu advokátní kanceláře ne. A chudák Alicia zůstala nádále Alicií. :D Seriál je pro mě srdcovka, tak prosím o opravu, jinak dneska neusnu. ;)
Jsem zvědavá na Shaldona :D třeba se konečně Amy dočká :D