Super. Hned si jdu nějaký díl pustit. Třeba jak se naučit mluvit francouzsky :)
Dnes ste ma nielen pobavili, ale i dojali. Friends budú mať v mojom (a určite v mnohých ďalších) srdci vždy svoje miesto :)
Super fotočlánek, Přátelé jsou moje srdcovka, ale myslela jsem si, že Joey používal větu "Jak to jde" a ne "Jak se vede"... :o)
Olca napsal(a):
Super fotočlánek, Přátelé jsou moje srdcovka, ale myslela jsem si, že Joey používal větu "Jak to jde" a ne "Jak se vede"... :o)
No jak to překládali v tiulkách, nevím, ale v dabingu vždycky používali "Jak to jde?", má to lepší rytmus i.
No super, tolik nostalgie u obrázků už dlouho nepamatuju.
Olca napsal(a):
já to brala z titulků, bohužel dabing neznám :)
Okamžitě zvednutá nálada a taky spousta nostalgie... Jdu si pustit díl "Jak si házely s míčem" :D
Jé, to je fantastickej fotočlánek. Vážně mě to dojalo.
allyska napsal(a):
já to brala z titulků, bohužel dabing neznám :)
Aha, mě se zdálo, že i pár dalších hlášek bylo jinak... :o)
:D U každého obrázku jsem se zastavila a fakt se pobavila.:) Neskutečný, že si člověk něco tak pamatuje, ale občas se ségrou míváme stavy, že se o něčem s někým bavíme a asi tak u tří věcí vždycky uděláme 'Jooo, to je jako v Přátelích, tam taky.....' a už to jede..:D
Co fotka, to perla díl... Ještě bych dodala, že nás naučili mluvit francouzsky - Jak se Joey učil mluvit francouzsky - jeden z mých top dílů. Báječný seriál ke kterému se člověk vždycky rád vrátí a pořád se u něj nasměje.
Přátelé miluju, podle mě je to ten absolutně nejlepší seriál - každý díl byl naprosto skvělý. Zítra (na výročí) začínám s maratonem :)
vejdelkova.jana napsal(a):
Přátelé miluju, podle mě je to ten absolutně nejlepší seriál - každý díl byl naprosto skvělý. Zítra (na výročí) začínám s maratonem :)
Týýýjo, že bych si taky dala maraton...?
Vždycky jsem si tak nějak připadala jako Chandler :D
nela8000 napsal(a):
Okamžitě zvednutá nálada a taky spousta nostalgie... Jdu si pustit díl "Jak si házely s míčem" :D
Jo, ten je hodně dobrej :D
WE WERE ON A BREAK!
Olca napsal(a):
Aha, mě se zdálo, že i pár dalších hlášek bylo jinak... :o)
No dneska stěhovali ten gauč a ta byla taky trochu jinak. Jako obvykle bych řekla, že by to mělo být jak v titulkách, ale vzhledem k tomu, že většina dílů vznikla snad ještě před tím, než možnost stahování, jak ji známe, nastala, víc lidí to asi zná z dabingu.
Parádní, děkujeme za připomenutí, legendární seriál :))
Nápad s maratonem se mi taky líbí :D
Nádhera. :) Pobavilo, dojalo a navodilo. Vypadá to asi na nějaký ten maratónek. ;)
Perfektní fotočlánek! :D
Asi si vážně něco z nich pustím, a hned!
Skvělý článek :) Spoustu těch hlášek, rad a způsobů jsem vážně přebrala... Geniální seriál :)
fakt moc pěkný, je vidět že autor je velkej fanoušek a všechny ty scény zná, jenom škoda že už žádný další nebudou..
matys45 napsal(a):
fakt moc pěkný, je vidět že autor je velkej fanoušek a všechny ty scény zná, jenom škoda že už žádný další nebudou..
Jako na jednu stranu mi chybí, ale na druhou bych nechtěla nějaký "reunion", jak s ním furt otravují herce. Nemyslím si, že by to bylo ono.
Tak ten obrázok "ako sa niekomu pomstiť", ten diel som videla asi pred týždňom, výborne. Zobrať všetky Chandlerove veci na seba... Joey je proste najlepší :D
Pajky napsal(a):
Super. Hned si jdu nějaký díl pustit. Třeba jak se naučit mluvit francouzsky :)
Tak ten diel milujem. Vždy pritom idem prasknúť smiechom :D
Friends mám moc ráda, ale je fakt, že spoustu věcí si už nepamatuji :( Což je škoda, takže tento týden to napravím začnu koukat znovu :)
Jednoduše úžasné hlášky a rady do života :D :D
Ďakujeme za super príspevok ;) ..
„Ráda bych ti pomohla, ale nechce se mi" používám právě díky přátelům, ale vždy je to účinné :D
Takové nostalgie.. budu si muset zase nějaké díly pustit.. :-)
Jsem jediný člověk, kterého těžce dráždí:
„Jak se vede?“
Lola_L napsal(a):
Jsem jediný člověk, kterého těžce dráždí:
„Jak se vede?“
Kdyby sis ty komentáře přečetla, nemusíš se ptát.