Já jenom doufám, že mi nezruší Grimma, i když je pravděpodobnost nízká. A pak ještě CSI a OUAT. :)
Saint George...a Surviving Jack by malo mať až 8 epizód, čiže by to nemalo končiť 8.5., ale až o týždeň neskôr...
Vždyť sezona začala nedávno, jak už může končit? :(( ach jo...
Moc díky za super článek, i když je malinko smutný, když si uvědomím, jak se finále mých oblíbených seriálů rychle blíží a od půlky května bude konec :(
A kromě TVD, TO a Arrow netrpělivě čekám na zbytek ohlášení o prodloužení a doufám, že nebudu moc brečet :)
inekafe napsal(a):
Surviving Jack by malo mať až 8 epizód, čiže by to nemalo končiť 8.5., ale až o týždeň neskôr...
koukala jsem k nám do epek i na wikinu a nikde osmá není naplánovaná, tak nevím, ve zdrojovém článku je taky 8. 5.
ragelly napsal(a):
koukala jsem k nám do epek i na wikinu a nikde osmá není naplánovaná, tak nevím, ve zdrojovém článku je taky 8. 5.
zaujímavé, lebo objednaných je 8 epizód :D
nejvíc se asi (ne)těším na finále Warehouse 13, protože to už bude konec. Pro vždy. Ale i tak já mám všechny seriály posunuté až do konce května a června, no jo no to abych se vyhýbala internetu.
to je zajímavé párkrát se mi u tohoto článku stalo, že jsem si řekla jé to ještě běží :))
12. castle, 13. chicago, 14. arrow,15.bbt, 16. hart, no to bude tejden :( doufám, že můj smutek zmírní prodloužení hart pro 4. řadu :D
Miroslav Harant napsal(a):
Já jenom doufám, že mi nezruší Grimma, i když je pravděpodobnost nízká. A pak ještě CSI a OUAT. :)
Grimm už má přes měsíc oficiálně jistou 4 sérii.
Jinak 4. ressurction, 12. Castle, 15. TBBT, 16. Grimm a 19.Warehouse 13