Hned od prvního dílu mě to chytlo. Doufám v pokračování.
Mně se líbí The Tomorrow People i The 100 (v rámci oddechovek samozřejmě, že by to byl seriál, bez kterého neusnu, když se na něj nepodívám ten den, co vychází, to zase ne) a donedávna bych řekla, ať raději obnoví TTP, ale teď se Stephenovým otcem a celkově tím, co udělala Hilary, to už je trošku moc... The 100 mi nevadí, ale jedna ukončená řada by podle mě stačila.
Taky doufám u The 100 v obnovení, ovšem opět 13ti dílné. Myslím, že celých 22 dílů v sezóně by tomu uškodilo, zbytečně by se potom natahovalo. To stejné bych preferoval u Beaty and The Beast, někdy prostě 13 dílů stačí.
Revolution minulý diel 1.3 / 4,40
wow arrow konečne, už som myslel že nikdy nestúpne sledovanosť
ouu dufam ze The 100 klesne sledovanost budem racej ak obnovia The Tomorrow People.
Mě hlavně štve předčasný obnovení Reign, ten seriál se podle mě drží jenom proto, že ho spárovali se správnou soapkou. Sám o sobě je nudnej a o ničem. Nejradši bych byla, kdyby obnovili The Tomorrow People i The 100, jenže to moc nevypadá.
Finální čísla: Survivor, American Idol a Suburgatory si o jednu desetinu polepšily. Revolution a CSI o jednu desetinu spadly.
corine napsal(a):
Mě hlavně štve předčasný obnovení Reign, ten seriál se podle mě drží jenom proto, že ho spárovali se správnou soapkou. Sám o sobě je nudnej a o ničem.
náhodou já jsem ráda, že reign mělo štěstí předčasnýho obnovení, s příjemnou hudbou v pozadí se na to moc pěkně kouká a v epce nechybí příjemný zvraty a intriky královny catherine a její shazování ostatních je skvělý, ale jasný, každýmu se líbí něco jinýho :)
Doufám že the 100 tady bude alespoň 3 série, je to naprosto boží seriál!
No nic, nezbývá mi nic jiného než jen doufat že the 100 zůstane mezi námi :)