Diskuze k článku Konec Revoluce!
Michell
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
9. 5. 2014 / 20:15:53 (před 10 roky)
off

Neprodloužení Revolution mi upřímně řečeno vůbec nevadí, protože poslední série mě tedy vůbec nebavila, první byla dobrá, tato šla do háje už od začátku.

eve.blog
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
9. 5. 2014 / 20:17:47 (před 10 roky)
off

Achjo. Ten seriál vážně stál za to, viděla jsem v něm kus mého starého dobrého LOST♥

Eve (Hq-Hart-of-Dixie.blog.cz)
aaaja
Uživatel od první verze | Cool level: 46 | Richard Hammond
9. 5. 2014 / 20:19:11 (před 10 roky)
off

Já se zase divila, že to nezrušili po první, po tý druhý už mě to mrzí. V týmu jsme se shodli, že je mnohem lepší a baví nás to o dost víc.

There are no cows in space.
Gazik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
9. 5. 2014 / 20:22:30 (před 10 roky)
off

Přesně jak píše Michell. Tušil jsem že nebude po této sérii prodloužený. Druhá série mě vůbec nebavila.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 118 | Oswald 'Penguin' Cobblepot
9. 5. 2014 / 20:22:51 (před 10 roky)
off
aaaja napsal(a):

Já se zase divila, že to nezrušili po první, po tý druhý už mě to mrzí. V týmu jsme se shodli, že je mnohem lepší a baví nás to o dost víc.

Protože výdělky :D

Nikola9
Uživatel od první verze | Cool level: 34 | John Watson
9. 5. 2014 / 20:24:51 (před 10 roky)
off

Tak to jsem zvědavá jak to zakončí, hádám že otevřeně (jak jinak taky) a s polovinou dosud žijících postav...

aaaja
Uživatel od první verze | Cool level: 46 | Richard Hammond
9. 5. 2014 / 20:26:33 (před 10 roky)
off
ragelly napsal(a):

Protože výdělky :D

No jasný :D Ale prostě tahle série přestala bejt o těch puberťácích a najednou na to lidi přestali koukat... Trapný :D Taky jsme zrušení čekali, ale mrzí nás víc než by mrzelo po první.

There are no cows in space.
Alexka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 47 | James May
9. 5. 2014 / 20:30:47 (před 10 roky)
off

Ach jo, kdyby to utli po první, tak žádná škoda, ale teď mi to bude chybět :(

ragelly
Autorka článku | Cool level: 118 | Oswald 'Penguin' Cobblepot
9. 5. 2014 / 20:32:14 (před 10 roky)
off

Já si taky myslím, že to skončí otevřeně. Proč taky ne, tenhle typ seriálu si o to přímo říká :D Pochybuju, že tvůrci napsali uspokojivé finále.

Cpt.Zoe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
9. 5. 2014 / 20:32:47 (před 10 roky)
off

Mě to taky moc nemrzí, ta druhá stála za prd. Byl to úplně jiný seriál než ta první. Bylo to sice oddechové, ale první byla dobrá oddechovka. Ta druhá? Nuda, šeď, postavy mimo to, jak je první série nastavila a NIC SE NEDĚLO! Zaslouží si to :-)

The M
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
9. 5. 2014 / 20:36:41 (před 10 roky)
off

Druhá séria bola podľa mňa o dosť lepšia od prvej, no stále to nebola žiadna sláva. Na to ako veľmi to na začiatku propagovali je to ako celok veľké sklamanie. Avšak zrušenie sa dalo čakať, napriek tomu dopozerám a som zvedavý, ako to skončí. Nanoboti asi ovládnu svet a teda aj všetkých ľudí, v najlepšom prípade, aby ma trochu potešili zabijú Charlie a budem naozaj spokojný. :D

Never trust a hug. It's just a way of hiding your face.
Silvo911
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
9. 5. 2014 / 20:52:26 (před 10 roky)
off
marsi_who napsal(a):

Druhá séria bola podľa mňa o dosť lepšia od prvej, no stále to nebola žiadna sláva. Na to ako veľmi to na začiatku propagovali je to ako celok veľké sklamanie. Avšak zrušenie sa dalo čakať, napriek tomu dopozerám a som zvedavý, ako to skončí. Nanoboti asi ovládnu svet a teda aj všetkých ľudí, v najlepšom prípade, aby ma trochu potešili zabijú Charlie a budem naozaj spokojný. :D

Tak s týmto súhlasím do poslednej bodky.

takezo
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
9. 5. 2014 / 20:54:59 (před 10 roky)
off

tak ať se jde nbc zahrabat!

vcelka444
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
9. 5. 2014 / 21:06:27 (před 10 roky)
off

Neprodloužení Revolution jsem čekala, ale mrzí mě to. Druhá sezona byla rozhodně lepší než ta první. A taky předpokládám, že konec bude otevřený. Myslím, že tento seriál měl velký potenciál. Nejvíc mě na něm mrzelo zpracování scénáře, které bylo hrozné. Děj byl ovšem zajímavý. Takže mi to rozhodně je líto a bude mi chybět (hlavně některé postavy).

Cherry :-*
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
9. 5. 2014 / 22:47:59 (před 10 roky)
off

Docela mě to dostalo a to jsem na tenhle článek narazila jen náhodou. takový šok, i když aspoň se to nemusí vléct ke dnu. Mírně se to už naklánělo!

Seriály jsou moje droga a tato stránka je bránou do sedmého nebe. - Cherry :-*
Andrea Lee
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
9. 5. 2014 / 23:19:32 (před 10 roky)
off

Citujem pána prezidenta Nixona a považujem za trefné: ATOMOVKAMI na ně!!!

Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
10. 5. 2014 / 09:57:23 (před 10 roky)
off

Neee, doufal jsem v prodloužení.

Ragnarok8
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
10. 5. 2014 / 14:37:31 (před 10 roky)
off

Druhá série neměla snad nic společného s první sérii, úplně jiný seriál, vážně se nedivím, že ho zrušili, vůbec mi to nevadí.

Sleslikslicka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
10. 5. 2014 / 14:43:19 (před 10 roky)
off

Já nevím, co si o tom myslet. První a druhá série byly každá jiná, na tom se shodneme. Druhá se mi líbila trochu víc než první, to je u mě rarita (mám ráda tu fázi seznamování s postavami ... ale nemám ráda Charlie, tak je to možná tím :)), ale na druhou stranu, už to začínalo být překombinované a neumím si představit, jak to ještě vystupňovat pro třetí sérii, aby to nebyl totální paskvil, takže mě zrušení zas tak nemrzí. Byl to zajímavý seriál, celkem mě bavil a bylo ho tak akorát.

Nobody expects the spanish inquisition!
jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
10. 5. 2014 / 15:10:16 (před 10 roky)
off

Prvné série (hlavně začátek) mě chytl, ale dlouho mi to nevydrželo, druhou jsem už nesledoval. Doufám ale, že si NBC z úspěchu té 1.S vezme příklad a bude tenhle žánr zkoušet víc než pokusy o komedie.

milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
10. 5. 2014 / 15:12:47 (před 10 roky)
off

Mě by to zrušení snad ani nevadilo, kdyby to nějak rozumně zakončili. Jenže očekávám cliffhanger, takže už vidím, jak zas budu naštvanej a budu NBC posílat k šípku.

Alias
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
10. 5. 2014 / 21:08:46 (před 10 roky)
off

Heart of Dixie a Beauty and Beast dostali pokračovania s omnoho menšou sledovanosťou. Určite to nijako neukončia a teraz mi ešte znížili chuť sledovať záver série. Ďalší zbytočne investovaný čas. Hoci šla kvalita dole, nebola to hrôza.

Melody Pond
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
10. 5. 2014 / 21:58:06 (před 10 roky)
off

Pro mě byla druhá série lepší,přece jen byla víc sci-fi a to já rada.A doufala jsem aspoň v ještě jednu.Škoda :-( Hlavně aby to aspoň nějak rozumně zakončili,ne jako třeba ve FlashForward.

mecha
Olca
Redaktor | Cool level: 108 | Raymond 'Red' Reddington
10. 5. 2014 / 22:03:10 (před 10 roky)
off

Asi jako zbytek jsem to tak nějak i čekala, první série byla podle mě mnohem zajímavější, ve druhý to šlo špatným směrem, bylo to už moc přeplácaný a hlavně co tam začali vyvávědět s těma "světluškama", to už na mě bylo moc... ale i tak mě to mrzí... a jestli to skončí otevřeně, což se dá očekávat, tak mě asi klepne :(

The Only Thing Necessary for the Triumph of Evil is that Good Men Do Nothing
Anyk
Redaktor | Cool level: 51 | Jay Pritchett
11. 5. 2014 / 00:07:07 (před 10 roky)
on
Alias napsal(a):

Heart of Dixie a Beauty and Beast dostali pokračovania s omnoho menšou sledovanosťou.

No jo, jenže HoD a BatB běží na CW, těm stačí mnohem menší sledovanost...

LucyM98
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
13. 5. 2014 / 21:51:06 (před 10 roky)
off
Anyk napsal(a):

No jo, jenže HoD a BatB běží na CW, těm stačí mnohem menší sledovanost...

To asi ne, když TTP a SC zrušili a to měli daleko lepší rating než BatB....

Anyk
Redaktor | Cool level: 51 | Jay Pritchett
14. 5. 2014 / 01:09:46 (před 10 roky)
on
macik.l napsal(a):

To asi ne, když TTP a SC zrušili a to měli daleko lepší rating než BatB....

Tak sledovanost zase není úplně všechno, stanice se také dívají na cenu natáčení (tipla bych si, že BatB je levnější než TTP a S-C), na to, zda se jedná o novinku (jako TTP nebo S-C), u které sledovanost bude asi ještě klesat či o "zajetější" seriál (BatB), na počet fanoušků na soc. sítích, platy herců (u BatB by sice mohla být dražší Kristin Kreuk, ale v TTP zase hrál chlapík, co hrál v Lost a další povědomé tváře) a na další a další faktory...

Ale já jsem hlavně Alias vysvětlovala rozdíl mezi nároky domovské stanice Revolution a domovské stanice HoD a BatB, to jsou prostě jiné ligy a nejde to srovnávat...

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
19. 2. 2015 / 13:39:03 (před 9 roky)
off

On se ten seriál už dost změnil během první série. Po první řadě se to stává běžně, ale takhle... Kam to mohlo jít?

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 126 | Galavant
22. 11. 2016 / 20:46:47 (před 8 roky)
off
Winnie 2.0 소녀시대 napsal(a):

Docela se divím, že jste neinformovali o tom, že NBC dělá prequel Revolution. A to ještě takto uvěřitelným a dosud neviděným způsobem. :)

Myslíš toto?

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
22. 11. 2016 / 21:07:20 (před 8 roky)
off

Za devět měsíců to chce sledovat porodnost.

milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
22. 11. 2016 / 23:08:59 (před 8 roky)
off
Winnie 2.0 소녀시대 napsal(a):

Ale má to výhodu, třeba díky mapce Amíci zjistí, kde že je vlastně Česko a kde Slovensko. :)

Takhle optimisticky bych to neviděl :D