Máš tam trochu nesrovnalost.
Svůj osud stále ještě neví veterán Parenthood a nová dramata Dracula, Crossbones a The Night Shift (premiéra Crossbones a The Night Shift bude v létě) a taktéž dosud neuvedená komedie Undateable.
... O pár řádků níže:
Na čtvrtek se potom přesune Parenthood, jehož sedmá série je již oficiálně poslední.
+ O Draculovi jste už taky informovali. ;)
Jinak jsem ráda, že ChF zůstává ve stejný den. :)
jo díky, měla jsem předchystanou šablonu a jak jsem spěchala, úplně jsem to přehlédla, hnedka to opravím :)
škoda Parks and Recreation, seriál je to neskutočný a je práve na výslní, ešte to mohli potiahnuť ďalej :/ The Office(od rovnakých tvorcov) mal až 9 sérií, pričom tam na konci 7. série odišiel ten "najhlavnejší" protagonista a aj tak sa pokračovalo ďalej, pričom tu odišli len také 2 vedľajšio-hlavné postavy :D ale tak asi stále lepšie odísť na vrchole, ako potom spadnúť...aj keď pri týchto tvorcoch si až taký pád neviem predstaviť, skôr by ten vrchol ešte 2-3 roky potiahli a potom by seriál ukončili, stále na vrchole :D ale tak aspoň máme od nich ešte Brooklyn Nine-Nine, tomu sa snáď po tých cenách podarí trošku zdvihnúť v 2. sérii a snáď sa dočkáme aspoň takých 4 sérií, čo je taký štandard pri dnešných komédiách na Foxe...
ragelly napsal(a):
jo díky, měla jsem předchystanou šablonu a jak jsem spěchala, úplně jsem to přehlédla, hnedka to opravím :)
Myslela jsem si to. :)
Takže NBC má pro mě jednu dobrou a jednu špatnou zprávu:-) Hurá, The Biggest Loser je zpět. Ach jo, proč jenom 60 minut? Já chci zpátky delší verze s kyblíčkama a s lidma, co padají z pásů.
Teď už zbývá jenom doufat, že osazenstvo zůstane a že se Bob vrátí bez plnovousu alá homeless u popelnic, bez knírku a bez přehazovačky alá Hitler.
anjoa napsal(a):
Takže NBC má pro mě jednu dobrou a jednu špatnou zprávu:-) Hurá, The Biggest Loser je zpět. Ach jo, proč jenom 60 minut? Já chci zpátky delší verze s kyblíčkama a s lidma, co padají z pásů.
Teď už zbývá jenom doufat, že osazenstvo zůstane a že se Bob vrátí bez plnovousu alá homeless u popelnic, bez knírku a bez přehazovačky alá Hitler.
Nemám co dodat!! Mluvíš mi z duše ve všech bodech.
To už prešiel rok? :O Hrozné, ako keby som pred pár dňami vypĺňala túto tipovačku a teraz už zase ďalšia.
Sledujem len Chicago Fire a Chicago PD, tak je fajn, že zostali na svojich miestach.
Inak odkaz na slove tipovačku v článku nefunguje. :-)
Pro zajímavost - nevíte, proč trailery na nové show jsou mimo USA vždycky bloklé? Co by se stalo stanicím tak strašného, kdyby se na to mohli podívat třeba v Kanadě nebo nedej bože v Evropě?
Já už se těším na trailerové články, oblíbená část roku :)
Sang napsal(a):
Pro zajímavost - nevíte, proč trailery na nové show jsou mimo USA vždycky bloklé? Co by se stalo stanicím tak strašného, kdyby se na to mohli podívat třeba v Kanadě nebo nedej bože v Evropě?
už se začínají objevovat, většinou to jen chvilku trvá, nevím proč si to tak chrání..
Lill napsal(a):
Inak odkaz na slove tipovačku v článku nefunguje. :-)
samozrejme, že nefunguje, lebo tipovačka ešte nie je pripravená ;) bude zrejme až o nejaký čas, keď už budú jasné všetky objednané seriály, na to sú teraz Upfronts...
Thadreth napsal(a):
Jediný nový seriál od NBC, který mě zaujal, je Constantine a samozřejmě ho stanice rovnou zazdila do pátečního slotu. Ach jo.
a možno je to aj dobre ;) darí sa tam Grimmovi, Hannibal tam prežil jakž-takž...tak ak bude mať Constantine aspoň aké-také ratingy, tak by to mohol byť slušný spoločník ku Grimmovi :)
inekafe napsal(a):
a možno je to aj dobre ;) darí sa tam Grimmovi, Hannibal tam prežil jakž-takž...tak ak bude mať Constantine aspoň aké-také ratingy, tak by to mohol byť slušný spoločník ku Grimmovi :)
Taky si myslím, že ve spolupráci s Grimmem může zabodovat...
inekafe napsal(a):
samozrejme, že nefunguje, lebo tipovačka ešte nie je pripravená ;) bude zrejme až o nejaký čas, keď už budú jasné všetky objednané seriály, na to sú teraz Upfronts...
Tak to som ani nečakala, že už je vytvorená nová, ale potom neviem, načo tam je klikací odkaz :) Lebo ja som na to hneď klikla a myslela som, že buď tam ragelly chcela dať odkaz na tohtoročnú alebo to potom nemuselo byť klikacie vôbec :)
Lill napsal(a):
Tak to som ani nečakala, že už je vytvorená nová, ale potom neviem, načo tam je klikací odkaz :) Lebo ja som na to hneď klikla a myslela som, že buď tam ragelly chcela dať odkaz na tohtoročnú alebo to potom nemuselo byť klikacie vôbec :)
Já tam měla odkaz na letošní, ale asi to někdo opravil rovnou na tu budoucí aktuální, přece jen bude aktivní už za týden :)
ragelly napsal(a):
už se začínají objevovat, většinou to jen chvilku trvá, nevím proč si to tak chrání..
Ja nemyslim ze si to chrani. Proste je nenapadne ze by to chtel videt i nekdo jiny. A taky je mozne ze maji zablokovane videa hromadne, protoze na stanicich se lze divat online na uzemi US na druhy den. Takze ucinit vyjimku pro trailery je problem :)
Thadreth napsal(a):
Tak Draculu dali taky na pátek večer a jak to dopadlo...
tak ono upírov už majú v USA všetci plné zuby, takže tomu sa ani veľmi nedivím...Constantine bude zas niečo nové, svieže, má to potenciál osloviť väčšiu skupinu ľudí, takže ja osobne to vidím zatiaľ celkom pozitívne :) čo už bude samotný seriál zač a či bude stáť za to, je už druhá vec :D
Trailery na nové seriály NBC ING.COM
Nic moc novýho jsem si nepřečetla, ale aspoň děkuju za přehlednost;)
Mě NBC zklamala, a to hodně. Vždycky si stavěla program na originálních seriálech a teď? Až na Constantina blbosti jako ze CBS. Škoda, že ty vysoké ratingy vedení zblbly. Na druhou stranu chápu, že když funguje Blacklist, tak si NBC prosadí State of Affairs a kočkopsa v podobě komedio-rodinné-dramaticko-parodické-akčně-divné kriminálky Mysteries of Laura. Nebo vážně někdo z vás z toho traileru pochopil, co to vlastně bude za žánr?
Z P.D. se stává seriál v hlavní vysílací sezóně? :)
Illyria napsal(a):
Ja nemyslim ze si to chrani. Proste je nenapadne ze by to chtel videt i nekdo jiny. A taky je mozne ze maji zablokovane videa hromadne, protoze na stanicich se lze divat online na uzemi US na druhy den. Takze ucinit vyjimku pro trailery je problem :)
Vím, že už to jde s rozšířeními obejít v Chromu, dokonce i ve Firefoxu myslím - co se webů týče. Taky ještě si můžeš změnit proxy přímo v prohlížeči. Mě na tom ale nejvíce štve Youtube, ten asi zůstane navždy Evropanům v několika věcech odepřen. A to si pamatuju, že u NBC jsem se na Youtube v roce 2012 ještě dívala.
Chjo, Revolution mě hodně mrzí :((.