co dává Fox o sobotách?
Stejně jako ostatní televize kulový. :D
FOX mě zaujal víc než NBC. Je vidět, jak se to pěkně přelévá. Nejdřív byla neúspěšná NBC, tak dávala parádní kousky jako Chucka. A teď je v řiti FOX, tak začne dávat komiksárny, egyptské drama, fantasy zkrátka okrajové žánry. A ty mě baví nejvíc. Zajímá mě Gotham a Gracepoint, protože britský Broadchurch byl vynikajicí.
Takže Glee až v mid-season? Doufám, že to aspoň dostane důstojný konec..
No na Gotham se děsně moc těšim, doufám, že se to povede, akorát jsem si na fb přečetla, že už má objednávku na 16 dílů :)
Thadreth napsal(a):
Váu, ze dvou stanic mě zaujaly jen tři novinky... Že bych byl příští sezónu na suchu? :D
Ona to doplní The CW, která má zase překvapivě nejzajímavější seriály.
Jackolo napsal(a):
Ona to doplní The CW, která má zase překvapivě nejzajímavější seriály.
The CW a ABC mají nejzajímavější novinky. Ostatní televize fakt nic moc až na pár výjimek. Ale soudím jen podle popisů, třeba se to po trailerech změní :)
Nic moc jediné co od Foxu chci je důstojné ukončení Glee. Z novinek dostane šanci Gotham a možná Empire.
Pořád nechápu proč zrušili Almost Human tohle mě bude žrát dlouho :-(
manro napsal(a):
Nic moc jediné co od Foxu chci je důstojné ukončení Glee. Z novinek dostane šanci Gotham a možná Empire.
Pořád nechápu proč zrušili Almost Human tohle mě bude žrát dlouho :-(
jako zrovna to je věc co chápu proč zrušily, sice to bylo kvalitní, ale nemělo to sledovanost, tak to nevydělalo peníze.
Takže Sleepy hollow pondělí hmmm...
Takže Glee dostane zřejmě zkrácenou sérii, hurá !! Snad důstojnou...
Nebudeme tipovat už potřetí? Na trailery se těším, ale zrovna u FOX nevěřím, že mě něci zaujme :(
Menší upozornění na chybu:
,,Více informací o rušení, obnovování a nových seriálech NBC naleznete v těchto bleskovkách:''
Nemá tam místo NBC být FOX?