Diskuze k článku SARS: Fanoušci se radují z Hart of Dixie
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
10. 5. 2014 / 18:54:41 (před 10 roky)
off

škoda toho názvu článku...čakal som skôr niečo typu "fanoušci Unforgettable se zapomněli podívat na svůj oblíbený seriál" alebo niečo v tom zmysle :D

//prípadne aj s tým českým názvom "Vzpomínky" by sa dalo vyhrať..."fanoušci Vzpomínek si nevzpomněli" alebo tak nejak...sorry, len škádlim :)

//aspoň HF0 mi šlo o desatinku hore, super :) a Blue Bloods dole, nice! :D som to ale zákerák, čo už :P HF0!!

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Editováno: 1x | Naposledy: 10. 5. 2014 / 19:00:52
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
10. 5. 2014 / 19:13:04 (před 10 roky)
on
inekafe napsal(a):

škoda toho názvu článku...čakal som skôr niečo typu "fanoušci Unforgettable se zapomněli podívat na svůj oblíbený seriál" alebo niečo v tom zmysle :D

//prípadne aj s tým českým názvom "Vzpomínky" by sa dalo vyhrať..."fanoušci Vzpomínek si nevzpomněli" alebo tak nejak...sorry, len škádlim :)

//aspoň HF0 mi šlo o desatinku hore, super :) a Blue Bloods dole, nice! :D som to ale zákerák, čo už :P HF0!!

do nadpisu musí jít něco, co zajímá čtenáře :D kolik lidí tady řeší unforgettable? :D

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
10. 5. 2014 / 19:15:51 (před 10 roky)
off
ragelly napsal(a):

do nadpisu musí jít něco, co zajímá čtenáře :D kolik lidí tady řeší unforgettable? :D

:D tak akože mňa osobne netrápi ani jedno, ale často dávaš do názvu rôzne slovné hračky typu "Person of No Interest" a tak a vždy ma to pobaví :) tak som len myslel, že toto by bola tiež taká milá "pun-ka" :D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
ragelly
10. 5. 2014 / 19:42:10 (před 10 roky)
on
inekafe napsal(a):

:D tak akože mňa osobne netrápi ani jedno, ale často dávaš do názvu rôzne slovné hračky typu "Person of No Interest" a tak a vždy ma to pobaví :) tak som len myslel, že toto by bola tiež taká milá "pun-ka" :D

hej věříš, že po roce docela dochází nápady? :D

eve.blog
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
10. 5. 2014 / 20:52:40 (před 10 roky)
off

Jsem ráda že HOD šlo nahoru♥..Ale pokud jsem se nepřehlédla novou epizodu podle tvbynumbers vidělo 0,85 ne 1,36..:)
ale nevím, třeba se pletu já:)

Eve (Hq-Hart-of-Dixie.blog.cz)
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
10. 5. 2014 / 21:17:10 (před 10 roky)
off

Ja už som sa išla tešiť zo sledovanosti nad milión a ono to bola chyba :( :D No nevadí, aspoň sa to trochu dvihlo..
Inak minulý týždeň, keď bol rating 0,2 som dúfala, že sa to v konečnej sledovanosti dvihne a toho článku som sa nemohla dočkať.. keď sa nič nemení, tak článok nevydávajú?

ragelly
20. 5. 2014 / 13:55:04 (před 10 roky)
on

Finální čísla: Hannibal o jednu desetinu klesl.